perjantai 20. marraskuuta 2009

New Super Mario Bros. Wii


PELISAITTI palaa sotapolultaan ja loikkii haalarit kurassa luonnollisempien haasteiden pariin. On kulunut jo useampi vuosi edellisestä Mario-pelistä, joten on korkea aika kirjoittaa uusi arvostelu uudesta pelistä joka on ilmestynyt tänään (20.Marras.2009).
PELISAITTI toki sai sen ennakkoon jo postilaatikosta (PELISAITIN postilaatikkoon tulee viikoittain jopa useita pelejä!) ja pelasi tätäkin ennen kuin muisti että arvostelu pitäisi julkaista.
Toivottavasit putkenne ovat kunnossa sillä nyt tulee putkimies Mario uudessa New Super Mario Bros. Wii pelissä arvostelu!

Mario on ollut PELISAITIN toimituksen läsnä jo alkuvuosista asti ja ei siis ole ihmekkään että uusin peli oli kiva yllätys. Marion tarinakaari on vuosien saatossa saanut uskomattomia käänteitä joten onneksi PELISAITTI osasi varautua uuteen mutkaan tässä saagassa. Tällä kertaa Prinsessa Peach joutuu kaapatuksi kesken juhlien, joten ei auta kuin kasata rakastettu haalari päälle ja palata sienilaaksoon pyydystämään Prinsessa takaisin.

PELISAITIN Toimituksen silmäys osui kuitenkin pelikoteloon jossa epäilimme olevan värivirhe, sillä kotelo oli punainen eikä siis valkoinen joka on yleensä pelikotelon väri. Soitimmekin maahantuojalle ja varmistimme asian (kuuluuko sen olla punainen vai valkoinen) ja pelikotelon kuuluu olla oikeasti punainen. PELISAITTI kuitenkin samalla lähettää terveiset PS3 (Sony Playstation Corp.) että XBOX 360 (Microsoft United ltd.) päättäjille että kotelot olisivat jatkossa yhteneväiset.

Itse peliin sitten:
Pelin säväyttävä alku on koottu tutuista eineksistä ja eipä ole aikaakaan kun ollaankin jo katsomassa alkudemoa (esittelyä). Peli hurmasi PELISAITIN heti kun kävi ilmi että nyt ollaankin sienimaassa.
PELISAITTI alkoikin pelaamaan katsomatta liikoja alusta, koska usein onkin käynyt niin että ajatus katkeaa kesken alkuesittelyn ja pelin sisään pääseminen on hankalaa.
Kuitenkin on todettava että Mario ei petä vaan on melkoinen kodin putkimies vieläkin.
Vanha hyppytaito on tallella ja loppu peleissä on kaikki muukin edelleen pelaajan kontolla.

Nintendon oma Wii-konsoli on talsinut eteenpäin ja nyt on jo myynnissä mustakin versio pelikonsolista. Vaikka PELISAITTI ei omistakkaan uutta versiota Wiistä (mustaa) niin silti vanhakin konsoli pyöritti peliä ongelmitta.
Pelin ilme oli aavistuksen liian kirkas joten kaukosäätimen (TV oli 40" LCD) Brightnessiä piti etsiä. Lisäksi äänimaailma oli rajoitettu vain PELISAITIN omiin kaijuttimiimmi joten niiden kautta tullut ääni oli paikoin vain räikeää piipitystä, monikanavajärjestelmän omistava voinee saada enemmän tästä irti mutta toistaiseksi emme arvostele ääntä.

Totuus kuitenkin on että Mario peli on tullut takaisin ja tämän takia se ansaitsee PELISAITIN arvostelun!

4 kommenttia:

  1. Itsekkin odottelin oman postilaatikon luona koko perjantain.20.marraskuuta mutta postimies pate ei tuonutkaan kauanodotettua Mario spetkaattelia. Odotus palkittiin vasta maanantaina mutta oli odotuksen arvoinen. Minulla oli brigthness hyvä ja ääniä kuuluu kaittumisita. Äänille ehdoton 5 tähteä. Toimeton wii konsolikin oli nykypäivän standardeihin mustunut nurkassaan.

    VastaaPoista
  2. Löysin salapaikan ja keräsin ison kolikon!

    VastaaPoista