sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Dragon Age : Origins

Lohikäärme on pelisaittia kiinnostanut jo nuoruuden kalareissuilta ja lähikaupan pakastealtaasta lähtien. Tuo puoliksi kala ja puoliksi matelija on elukoista tarunhohkaisin, joka syöksee tulta eikä tartu mato-onkeen, vaikka käyttäisi taikinaa syöttinä. Peliyrittäjä Bioware (normaalisti emme pelisaitissa warea suosi, mutta bioware nimenä kalskahtaa ekologiselta ja me Pelisaitissa tahdomme tehdä osamme) on jo vuosien ajan ollut yksi roolipelien takausnimi. Arvostelu kohdistuu tällä kertaa yrittäjän uuteen mahtieepokseen, Dragon Age : Originsiin.

Toisin kuin tosimaailmassa, pelin alussa valitaan rotu, johon pelisaitti ei epärasistisena sivustona mielellään suostu. Sitten valitaan luokka, muttei luokkatovereita. Valikoimasta löytyvät konna, soturi ja suosikkimme maukka. Pelaamaan pääsee kolmannen persoonallisuuden näkökannasta ja huomasimme että eri hahmoilla pelikin on eri. Suosikkinamme kääpiömaukkana pelasimme pisimmälle, aina kello neljään asti, jolloin menimme syömään. Pelissä kävellään ja keskustellaan vastaantulijoiden kanssa. Hieman tästä tuli mieleen suosikkimme jo viikkojen takaa Sims, mutta jotenkin realistisempana. Lohikäärmettä emme pelissäkään nähneet eikä onkimaan päässyt, joten siitä miinus ja arvosanaksi vain neljä tähteä.

3 kommenttia:

  1. Miksi tätä ei ole konsoleille, vaikka PELISAITIN toimitus onkin pelialanasiantuntija niin tietokonepelit ei avaudu.

    VastaaPoista
  2. Mattopuukko on kätevin tietokonepelejä avatessa, lähtee muovit ja sormestakin pala. Kyllä tämä konsoleillekin on, mutta pc:llä arvostelu tällä kertaa kun näin maahantuoja vaati.

    VastaaPoista
  3. mikä ihme mahtaa olla tän sivuston tarkotus? :D
    arvostelut tehty sen jälkeen kun peliä on pelattu 5min..
    onko tän sivuston idea oikeesti vaan tehdä mahdollisimman typeriä arvosteluja, itse en ainakaan nää tässä mitää hauskaa, laimeeta paskanjauhantaa.

    VastaaPoista