maanantai 9. marraskuuta 2009

Call of Duty: Modern Warfare 2 (XBOX 360)

PELISAITIN ensimmäiset 1-vuotissynttärit lähenee ja mikä on parempi tapa juhlistaa tätä merkkipäivää kuin tuoda arvostelun muodossa lukijoille iso kiitos Call of Duty: Modern Warfare 2 arvostelu muodossa!
PELISAITIN ja Call of Dutyn yhteinen rinnakkaiselo on ollut pitkä ja edellinen pelisarjan tekele World at War olikin ihka ensimmäinen PELISAITILLA (tämän hetken kuumin peliarvostelusivu arvostelu).
Toki nykyisen PELISAITIN standardeilla oli tuo arvostelu hiukan nykyistä tasoa alhaisempi mutta PELISAITIN kehitys näkyy hyvin jo seuraavan osan Modern Warfare ykkösen arvostelussa.
Nyt on aika katsoa mihin pelialanteollisuus pystyy tätä nykyä ja ennen kaikkea miten hyvin PELISAITTI saa aikaan illuusion teille siitä että itse koette Call of Duty: Modern Warfare 2 arvostelun muodossa.

Harva peli on yhtä pelattu kuin Call of Duty: Modern Warfare. Pelin ominaispiirteet ja yleistunnelmat ei esittelyjä kaipaa ja niitäkin olisi voinut parantaa. Etenkin pelin yleinen masentava tunnelma oli joskus liian päällekäyvää, mutta silti peliä tuli tahkottua ja usein PELISAITTIKIN sai onnistumisen tunteen kun onnistui tappamaan ihmisen.
Myöhemmin selvisi myös että pelituki Online pelimoodia ja sen avulla löytyi myös muita tämän ominaisuuden löytäneitä pelaajia ns. verkkopelistä. Yksinpeli kuitenkin kunniaan ja odottaisin mahdollisuutta verkkopeliin myös yksinpelimoodissa.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ei jatka siitä mihin viimeeksi jäätiin ja tämä on hyvä koska PELISAITIN toimitus ei muista että olisi saanut koskaan ensimmäistä osaa loppuun asti pelattua. Hyvän pelin salaisuus onkin siinä että onnistuuko peli viihdyttämään vaikka sitä ei jaksa loppuun asti vääntää. Näillä mittapuilla ensimmäinen peli olikin siis melkoisen kova saavutus pelialustalla kuin pelialustalla (xb0x 360, PS3 tai Wii).
Se mistä tämä suora jatko-osa alkaa on kuitenkin aloituspiste josta voi olla varma että tilanne ei ainakaan parane. Monet aseet tulevatkin heti kättelyssä tutuksi ja jo tutuksi käynyt pelitahti on uudenlainen mutta tuttu.

Pelin tapahtumat vievät takaisin tuttuihin maastoihin ja rikollisliigat ovatkin entuudestaan nähtyjä, toisille tämä on vain positiivista ja PELISAITTIKIN allekirjoittaa hakemuskirjeen positiivisen puolueen listoille. Nyt pelillä on todella lämmin tunnelma ja tuntuu kuin tapaisi vanhan ystävän pitkästä aikaa. Kauaa ei kuitenkaan olla lämpimissä oloissa sillä peli vie jopa lumisiin maisemiin. Pelin tämä vaihe olikin liian kirkas ja PELISAITIN toimitus joutuikin laittamaan television (LCD 40" !!) kirkastusnappia pienemmälle.

Pelinhahmoista sen verran että nyt ne ei ole enää entiset. Uudet pelihahmot tuntuvat olevan vanhempia ilmeikkäämpiä, tosin kasvoja ei vieläkään hahmoista näe joten täysin varma ei voi olla. Kuitenkin ruudulla tapahtuva liikehdtinä on eloisaa ja vetovoimaista.

Peliä (COD: Modern Warfare 2) on saatu odottaa jo useamman vuoden ajan ja odotus palkitaan, sillä peli julkaistaan samanaikaisesti usealle eri alustalle. PELISAITIN toimituksen postiluukusta putosi XBOX 360 versio jonka ohjain ei ole täydellinen.
Ohjain ei kuitenkaan haittaa täydellistä graafista ilmettä jonka tuoma utuinen sotamurska on omiaa luomaan kerta kaikkisen tunnelman jota voi sapelilla viiltää. Vikoja toki löytyy mutta niitä voisi luetella vasta kun muut ovat pelin ostaneet, että kukaan ei jätä tätä vain nidien takia ostamatta.

Call of Duty: Modern Warfare 2 lienee aiempaa osaa parempi, mutta aika näyttää miten asian laita oikeasti on. PELISAITTI pitää lukijat ajantasalla ja kertoo miten käy loppupeleissä.
Tälä hetkellä varovainen peukku tälle!

(Testattu Xbox 360 versio).

76 kommenttia:

  1. Voi herranen aika mitä tekstiä. Hommatkaa sinne nyt parempi kirjoittaja, joka osaa edes alkeellisimmat kirjoitus säännöt!

    Oli tuskaa lukea tämä "arvostelu" läpi.

    VastaaPoista
  2. Juhalla mennyt nyt poikien "huumori" vähän ohi...

    VastaaPoista
  3. Ei mitään itse pelistä kuin, että siellä on lunta ja lämmintä jee! nyt tiedän kaiken pelistä, tsemppiä ensi arvosteluun.

    VastaaPoista
  4. PELISAITTI ei väitä olevansa täydellinen mutta kyllä jos enemmän kirjoittaa niin silloin pilataan peli-ilo monelta muulta. Kuitenkin pääpiirteet kerroimme ja se riitää usealle lukijalle.

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  5. Tekstistä päätellen peliä on testattu sen verran, että se on käynnistetty kerran.

    VastaaPoista
  6. Voito kirjautua kun kommentoit niin voin selvittää miten blokataan nimimerkkisi?

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  7. Olen aivan sanaton ja silti sisälläni huutaa tukahdutettu raivo. Miten tällaista tekstiä voidaan hyvän maun merkeissä julkaista, saati sitten kutsua arvosteluksi?

    VastaaPoista
  8. plazalle terveiset!

    VastaaPoista
  9. plazapoijjjaaat hus hus

    VastaaPoista
  10. En pystynyt lukemaan ensimmäistä lausekyhäystä pidemmälle. hyi helv. mitä tekstiä!

    VastaaPoista
  11. Täytyy kyllä yhtyä edellisiin kirjoittajiin.
    Teksti oli mielikuvituksetonta ja kirjoitettu laimeasti, en edes lukenut koko arvostelua läpi, oli sen verta kuraa.

    Jarkko G oletko kirjoittanut tämän humalassa tai koomassa? Ja olet kyllä sellainen imbesilli etten tälle sivulle palaa enää koskaan

    VastaaPoista
  12. Joku raja siihen, millasta tekstiä sitä julkaistaan. Pelatkaa sitä peliä, opetelkaa suomea ja yrittäkää ees kirjoittaa jotenkin järkevästi. Turhaa jaarittelua koko arvostelu.

    VastaaPoista
  13. Protip: se että kykenee kirjoittamaan peliarvosteluita ei tarkoita että niitä oikeasti pitäisi tehdä.

    VastaaPoista
  14. nyt oikeesti joku roti. Kerätkää ittenne!

    VastaaPoista
  15. "Arvostelusta" en ymmärtänyt mitään, vaikka kuinka yritin saada jotain järkevää esille. Tuskin arvostelija on ees pelannut koko peliä? Katsonut muutaman trailerin ja gameplay videon.

    VastaaPoista
  16. PELISAITTI toki pelaa kaikkia pelejä aina ennen arvosteluja.
    Toki aika kiireisiin nähden ei kaikkiin voi soveltaa aikaa samalla intensiteetillä, mutta parhaamme teemme.
    Muistakaahan liittyä myös facebook faniryhmään, niin että jää mistään paitsi ja twitteriin myös.

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  17. Näiltä jätkiltä netti poikki ja koneet takavarikkoon.

    VastaaPoista
  18. Hiukan rotia tohon kirjoittamiseen. Eihän tuota tekstiä jaksa edes lukea kun on niin sekavaa höttöä. Pieni kielioppi olisi paikallaan...

    VastaaPoista
  19. Ei helvetti, hyvin te vedätte

    VastaaPoista
  20. vittu mitä paskaa t: jalan puu

    VastaaPoista
  21. Taitaa olla niin, että sivustolla on tasan tarkkaan yksi kirjoittaja ja hänkin korkeintaan 13-vuotias. Täällä ei ole mitään nähtävää, pois täältä kaikki!

    VastaaPoista
  22. mitäpä luulet pallinaama ostanko tän pelin?
    no totta munassa :p

    VastaaPoista
  23. Pazze kirjoitti...

    Kamalasti vihaa ilmassa! Miksi te valitatte arvosteluista ja altyylisiä ilmauksia huudellen väitätte että kirjoittaja olisi 13-vuotias? Jarkko on loistavan nerokas näppäimistövelho, jonka rakkaus pelejä kohtaan välittyy loistavasti arvosteluista. Valittajat ilmeisesti haluavat saada selville pelin kulun alusta loppuun iman että itse haluavat kuluttaa aikaansa pelaamiseen. Teiltä valittajilta jää ilmeisesti huomaamatta, että Jarkko jättää TIETOISESTI tekstissään paljastamatta liikaa vaan jättää oikeille pelaajille löytämisen ja onnistumisen riemun! Älkää siis haukkuko Jarkkoa, vaan korjatkaa omaa asennettanne! Voitte keskustella aiheesta vaikka Prometheus-leirillä ensi kesänä.

    VastaaPoista
  24. Ei säääääähh... Hirveetä kuraa. Journalistiikan häpeäpilkku.

    VastaaPoista
  25. Miksi oletatte että PELISAITTI olisi äidinkielen kurssin suorittanut sivusto? Onko siellä oikeastaan väliä miten sanallisesti tuo esiin arvosteluun kuulumiset ja tapahtumat?
    Olen nyt kolme kertaa lukenut arvosteluni ja en oikein tiedä mitä siitä pitäisi enää karsia?

    Muistakaa myös Twitter.com/pelisaitti ja facebookin fanisaitti.

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  26. Kielioppi, lauserakenne?

    VastaaPoista
  27. Onko kielioppi tai lauserakene oleellisin osa arvostelua? PELISIATIN mielestä ei ole.

    Luehan jatkossakin PELISAITTIA!

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  28. pelisaitti on perseestä

    VastaaPoista
  29. "Ettei kukaan jätä vikojen takia ostamatta". Varsinkin PC puolella ovat viat sitä luokkaa,että olisi jäänyt ostamatta jos en olisi saanut 3:lla eurolla.

    VastaaPoista
  30. Teksti on kuin härän vetistä ripulia, en saa siitä mitään tolkkua eikä vähän väliä ilmestyvä PELISAITTI capslockilla kesken arvostelun oikein tilannetta paranna.Suosittelen lämpimästi että suljet koko sivuston ja vetäydyt takaisin rotankoloosi.

    VastaaPoista
  31. Nyt joku roti oikeesti. Teksti kusee jokapaikasta ja pitääkö sitä PELISAITTIA tunkea capseilla jokapaikkaan. Ei mitään tolkkua.

    VastaaPoista
  32. PELISAITTI on sivuston nimi ja siksi esiintyy usein teksteissä :)

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  33. Jarkko G. : Voisit vaikka pyytää isää ja äitiä tarkistamaan seuraavan julkaisusi, ettei pääse näitä kämmejä tänne intersnetin puolelle. Veikkaisin että ihan mielellään tarkastavat oman poikansa äidinkielellisiä mestariteoksia.

    VastaaPoista
  34. Voi veljet, ironian taju pahasti hukassa meillä suomalaisilla näköjään.

    Toivottavasti PELISAITTI jatkaa samalla linjalla!

    VastaaPoista
  35. Mahtava arvostelu, tänään pääsee pelaamaan! Jatkakaa hyvää menoa! PELISAITTI FTW!

    VastaaPoista
  36. :DDDDDDDDDDDDDD kiitos kovista nauruista

    Toivottavasti tulemme näkemään paljon PELISAITIN arvosteluja.

    VastaaPoista
  37. Pidän teidän arvostelusta !! Cmon boys vähä ens kerralla paremmin :) ja kirjottakaa se PELISAITTI pienellä kiitos :DDD:DDD Koska se PELISAITTI isolla kuulostaa erittäin homolta :/ Tietsikka kaappii ja mee pihalle

    VastaaPoista
  38. Luithan myös muut PELISAITIN arvostelut?

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  39. Hahahahaha tälle keskustelulle sain nauraa pitkään !

    VastaaPoista
  40. Kiitos sinulle lukemisesta, me PELISAITISSA yritämme myös jatkossakin tehdä parhaamme että meillä on hauskaa näiden kirjoittaminen.

    Kiitos myös kaikesta suorasta palautteesta PELISAITIN sähköpostiin (pelisaitti@gmail.com). Yritämme parhaamme mukaan vastata kaikille henkilökohtaisesti, mutta suurimpaan osaan ei jaksa.

    - PELISAITTI

    VastaaPoista
  41. Miksi PELISAITIN sähköposti ei ole PELISAITTI@gmail.com vaan pelisaitti@gmail.com?

    Missä on retropelien erikoismies JP? Hänen syväluotaavia kommenttejaan ja arvosteluitaan on ollut ikävä. Huhu kertoo että JP sai kortin ja osti BMW:n. Pitääkö se paikkansa?

    Milloin te arvostelette uusia pelejä lisää?

    Kivaa syksyä teille PELISAITTIlaiset ja muistakaa että pekoni on hyvää harjoitusruokaa joulukinkkua odotellessa.

    VastaaPoista
  42. Itse pelistähän ei käytännössä mitään sanota... vittu.. en jaksa ees vaivautua.. turhauttava sivusto ja täysin turha arvostelu.

    VastaaPoista
  43. En tiedä, itkeäkö vai nauraa. Huonommin kirjoitettua arvostelua en ole nähnyt. Olisi mukavaa, että toimittajan työtä tekevillä olisi jotain itsekritiikkiä tai kiinnostusta opetella työssään välttämättömän työkalun, suomen kielen, perussäännöt.

    Kirjoitus saattoi olla myös vitsi, mutta mitään huvittavaa siinä ei ollut. Ylipäätään haen peliarvosteluista tietoa peleistä, heikkoa huumoria saa tarvittaessa muualtakin.

    Kaksi kehitysehdotusta siltä varalta, että kirjoittaja on tosissaan:
    1) etsi joku kielioppikirja ja opettele perussäännöt.
    2) lue lopuksi arvostelusi kriittisesti läpi - jos sen olisi voinut kirjoittaa kuka tahansa, joka ei ole ikinä nähnyt peliä, niin kirjoita arvostelu uudestaan.

    VastaaPoista
  44. Pelisaitin ainua vika on että arvosteluja tulee liian harvoin. Minun mielestä pelimaailman kärryillä pysyy parhaiten tämän sivun kautta.

    VastaaPoista
  45. Arvostelija jauhaa kaikesta muusta paitsi pelistä. Varmaan pari tuntia pelannut ja sitten kirjoitti arvostelun.

    VastaaPoista
  46. "mikä on parempi tapa juhlistaa tätä merkkipäivää kuin tuoda arvostelun muodossa lukijoille iso kiitos Call of Duty: Modern Warfare 2 arvostelu muodossa!"

    ei voi muuta ku nauraa tässä muodossa HOHHOHOO

    VastaaPoista
  47. Äidinkielen perusteet osaava14. marraskuuta 2009 klo 7.21

    "tutuksi käynyt pelitahti on uudenlainen mutta tuttu."Hyvän pelin salaisuus onkin siinä että onnistuuko peli viihdyttämään vaikka sitä ei jaksa loppuun asti vääntää"

    siis mitä helvettiä nää lauseet oikein meinaa?Apinakin osaa kirjottaa ruotsia paremmin kuin te PELISAITIN räkänokat.Valot päälle siellä.Kyllä jos joku peli viihdyttää niin sen jaksaa loppuun asti "vääntää".Yleensä jos ei viihdytä loppuun asti,niin peli on siinä tapauksessa täysin paska.Kyllä nää tekstit pitäis lukea pari kertaa selvinpäinkin läpi ajatuksen kanssa ennen julkaisua.Eikun ala-aste uusiks PELISAITIN poijjaat

    VastaaPoista
  48. ja kyllähän tämän tajuaa että pojat on huumorilla tämän tehny(paskalla sellaisella).
    Ideahan on sinänsä hyvä kiusata nolife emolevy teinejä mutta toteutus hieman kusee.Tsemppiä silti PELISAITILLE ;) haha

    VastaaPoista
  49. tää on kyllä ihan PASKASAITTI ja taitaa toi jarkko g olla täys homo,se on moro!

    VastaaPoista
  50. Miksi suomalaiset ovat niin huumorintajuttomia? Onhan arvostelu paska, kun se on sellaiseksi kirjoitettu.

    VastaaPoista
  51. Arvostelija voisi muistaa perussäännöt. Jos puhuu asioista monikossa, niin päätteet tulisivat olla myös monikossa. Myös "että" -sanan eteen pilkku, niin voi pojat, että olisi mukavampi lukea.

    VastaaPoista
  52. Ei tätä paskaa lukiessa minun mielestäni auta minkäänlainen huumorintaju. Lähinnä itkettämään alkoi kun oli niin hirveää luettavaa.
    Jos teitte tämän tosissanne: Kasvakaa 5 vuotta ja yrittäkää sitten uudestaan.
    Jos teitte tämän vitsillä: Menkää ulos ja tehkää jotain muuta, internetissä on jo nyt aivan tarpeeksi paskaa ja sitä kirjoittavia idiootteja, kiitos.

    VastaaPoista
  53. Ei jeesus mitä porukkaa kun eivät huumoria ymmärrä.

    VastaaPoista
  54. ei jeesus mitä porukkaa kun tämmöstä pitävät huumorina.

    VastaaPoista
  55. Siis voihan vittu sentään miten paska arvostelu. Kuse Jarkko G muuntajaan.
    T:Jussi

    VastaaPoista
  56. hahaha iso (Y) PELISAITILLE.
    vinkkinä dissaajille, tähän arvosteluun on käytetty enemmän aikaa ja tunnetta kuin mw2:n pc-versioon tullaan ikinä käyttämään.

    VastaaPoista
  57. ei vittu mitä kurapaskaa."lienee aiempaa osaa parempi.aika näyttää miten asian laita oikeasti on.tälä hetkellä varovainen peukku tälle" kusista mussutusta ja arvailua vaan.mäki oon vittu loistava sääennustaja.huomenna paistaa aurinko tai voi olla paistamattaki.lunta saattaa sataa mut ei välttämättä sen näkee sitte.

    VastaaPoista
  58. Hienoa kun on ihmisellä lahjakkuutta ja kannustamme sinua omalla urallasi, http://meteorologiasaitti.blogspot.com näyttäisi olevan vielä vapaana.

    VastaaPoista
  59. Jumalauta, joku Left 4 Deadin zombeista on saanut tietokoneen mädäntyneisiin käsiinsä!! :D
    Nyt, menen vetämään itseni jojoon heheheheee

    VastaaPoista
  60. Ei toi arvostelu kyllä haiskahda yhtään huumorikirjoitukselta vaan todella paskalta. Eka kerta ku vierailen P E L I S A I T I L L A, ja viimenen. Opetelkaa suomea.

    VastaaPoista
  61. Liekköhän olis vielä http://pelisaitinpojatonhomoja.blogspot.com vapaana?ääh emmä jaksa perustaa mitään hömppäsivuja internettiin kun näitä näköjään jo pursuaa täällä.

    VastaaPoista
  62. lukekaahan battlefieldin uusin arvostelu :D siitä jo viimeistään jokaisen pitäisi älytä miten vakavissaan nämä on kirjotettu :D tästä tekstistä sitä ei välttämättä edes heti älynny.

    VastaaPoista
  63. Tämähän on yhtä hyvä arvostelu kuin pelikin ja peli on ihan surkea ja saman lainen kuin ensimmäinenkin Call of duty Modern Warware! Itse pelasin ensimmäinen Warwarez ainakin sata tuntia ja sain monta prestigeä ja tämä Warvare on lisää samaa samassa paketissa mutta lisää bling blingiä. En suosittele kenellekään enkä siksi itsekään ole pelannut tätä yhtään koska en halua maksaa tällaisita rahastus peleistä.

    PELISAITTI on Suomen paras arvostelu sivusto! Koska alatte myydä t-paitoja?

    VastaaPoista
  64. PELISAITTI ei toistaikseksi julkaise minkäänlaisia painotuotteita, mutta mahdollisesti voimme myydä sinulle sellaisen jos itse sen painatat.

    - Jarkko/PELISAITTI

    VastaaPoista
  65. mitään sanomaton arvostelu, ihmiset menkää lukeen oikeesti jostakin muualta tän arvostelu :(

    VastaaPoista
  66. PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI PELISAITTI PELISAITTIPELISAITTI

    VastaaPoista
  67. Tämähän oli täyttä paskaa! Paskinta tekstiä mitä olen elämäni aikana nähnyt! Ei taida "TOIMITUS" omistaa koko peliä. Traileri vain katsottu? Silmiä kirvelee vieläkin, kun tuon luki lävitse. Koneet kaappiin ja pihalle pojaat!

    PELISAITTI - Varmasti paskimmat arvostelut!

    VastaaPoista
  68. Tää oli parasta.. Kerrankin arvostelu joka kertoo millainen peli on kyseessä ns. "Casual Playerin" näkökulmasta. Tiukkaa, tanakkaa ja asiantuntevaa tekstiä ihmiseltä ihmiselle. Jatkakaa samaan malliin!! :D

    VastaaPoista
  69. Kiitoksia.
    Aiomme parantaa entisestään koska lukijoimme mielestä nykyinenkin ilme on hyvä.

    T: Jarkko/PELISAITTI

    VastaaPoista
  70. Lakkaa kirjoittamasta sitä vitun Pelisaittia kokonaan isoilla kirjaimilla, todella ärsyttävää lukea!

    VastaaPoista
  71. Surkee arvostelu. Ei jaksa ees loppuun lukea.

    VastaaPoista
  72. No mitä vittuu tuutte tänne valittaa? ottakaa nyt itteänne niskast kiinni! hoh hoijaa mitä porukkaa kyhätkää ite parempi arvostelu!

    VastaaPoista
  73. "Tälä hetkellä varovainen peukku tälle!"

    Opettele kirjoittamaan!
    Ja mitä vittua?!

    VastaaPoista
  74. "Ensimmäiset 1-vuotissynttärit"

    Eeee... Ihanko totta?
    Itsehän vietin aikoinani kolmet 1-vuotissynttärit.

    VastaaPoista