maanantai 9. marraskuuta 2009

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC)

Koska kyse on niin suuresta julkaisusta (Pelisaitti joutui sahaamaan postiluukkuaan isommaksi, että arvostelupaketti mahtui sisälle eikä postinjaka-janne saanut toruja), niin lupauduin dedikoiduksi palvelijaksi ja arvioimaan pelin PC-version kaikille niille, joilla tietokone on henkilökohtainen juttu.

PC-tyyliin peli pitäisi asentaa, mutta kun sain levyn sisälle, niin Jarkko huusi toimistostaan, että ulkona on kissa puussa. Piti mennä ihan katsomaan, ja siellä se oli - kissa puussa! Hah elukkaa! Mitä ne vielä keksivätkään! Niin nauratti, että asennuskin jäi. Neljä tähteä kuitenkin tälle merkkijulkaisulle.

10 kommenttia:

  1. voitko päivittää sitten arvostelua kun peli asennettu kiitos? erityisesti uudesta onlinepelistä toivoisin kokemuksia, sen pitäisi olla todella hyvä kun ei tarvitse laittaa niitä jotain palvelin(?) numeroita sinne

    VastaaPoista
  2. Pelisaitti Lottoakin pelaa aina online-järjestelmän välityksellä, joten meitä tuo tekniikka kyllä kiinnostaa. Arvosteluja tosin ei ole ollut tapana päivittää, koska mielipiteemme eivät vähästä järkähdä.

    VastaaPoista
  3. Päivitin juuri konsoliversio arvostelua.

    VastaaPoista
  4. Onko tämä nyt joku DVDplazan kootut pelishaitti-arvostelut?

    VastaaPoista
  5. Pelisaitti on sitoutumaton eikä koosta mitään. Kaikki sisältö on pelisaitin omaa korkeat tuotantoarvot omaavaa tuotantoa.

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtavaa. Lisää näitä syväluotaavia analyysejä. Miksen ole tiennyt tästä aiemmin. Naurattaa niin etten pysty juomaan kaljaa loppuun. Kiitos ja toivottavasti jatkatte samalla linjalla.

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti JTX trollaat...

    VastaaPoista
  8. Pirun kivaa nauraa maassa ihan vääränä

    VastaaPoista
  9. Kissat on kyllä mukavia veijareita, siispä neljä tähteä pelille täältäkin.

    VastaaPoista
  10. Helvetin huonoa huumoria teillä pojat. Ampukaa itsenne

    VastaaPoista