maanantai 15. joulukuuta 2008

The Way of the Exploding Fist



mietippä semmosta peliä, jossa olet ukko, jolla on valkoinen yöpaita päällä ja sut viedään johonkin keskiajalle kiinaan tai japaniin tai koreaaan tai jonnekkin lähelle niitä. Mietippä sitten, että sun eteen laitetaan samanlainen ukko, jolla on punainen yöpaita päällä ja se alkaa hakkaa sua! Mietippä, että, sitten siinä takana on ukko, jolla on harmaa yöpaita päällä ja kalju pää, eikä se tee mitään, se ukko, vaan kattoo ja hymähtelee, ihan kun se ois ihan ok, että, joku ihan tuntematon punapaitanen tyyppi alkaa hakkaa sua.



Mietippä vielä sitten semmosta, ettet pääse tilanteesta pois kun vetämällä sitä punayöpaitaista ukkoa turpaan! Luit ihan oikein, TURPAAN tässä pelissä pitää vetää toista ukkoa vaikkei huvittaisi, ei edes ole mahdollista vaikka sopia riitaa, vaikkei tässä pelissä kait edes mitään riitaa ole ollut, vaan nää hakkaa ihan huvikseen tai sen takia kun keskiaikaisessa kiinassa ei ole ollut muutakaan tekemistä.



Jos nyt sitten kiinnostaa tähän tappeluun lähteä mukaan, niin se sun valkoinen yöpaita hemmo osaa potkia ja lyödä erilailla, niitä tapoja on niin monta, etten viiti edes tai muistakkaan kertoa kuinka monta, mutta monta on. Tarpeeksi kauan sitten kun punayöpaitasia hemmoja on hakannut ja ne on kaatuneet, tai pyörtyneet tai ehkä jopa kuolleet, niin sitten tulee älyttömin juttu - Lehmä! Juu uskokaa tai älkää - Sieltä tulee lehmä. Eikä siinä viellä kaikki, tätä eläinparkaa on potkastava hyppypotkulla päähän, niin että se kuolee. Tämmösestä pelistä on siis kyse.


Pisteet:
Tekisi mieli .jättää välii.n mutta annan 1/5 pistettä.
arvosteltu c64.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti