perjantai 19. joulukuuta 2008

Pelisaitti Paljastaa: Pelien TOP10-Hahmot!

PELISAITIN ensimmäisen olemassaolon viikon kunniaksi toimitus piti pikkujouluäänestyksen ja kyseli toisiltaan kuka on toimituksemme mielestä kaikkien aikojen pelihahmo!
Äänestys oli yllättävän tiukka ja se jouduttiin uusimaan koska tulokset ei miellyttäneet. Toisella kertaa saimmekin hyvän listan ja tulokset on nyt kaikkien nähtävillä.
Kuten näette kisa oli tiukka.

Eli kaikkien aikojen TOP10 Pelihahmot PELISAITIN toimituksen mukaan on:

10. Sanomalehtipötkö - Samppa arvosteli lapsuuden suosikkinsa ja hurmasi kaikki tällä pelivälinehahmolla. Jatkuva jaksaminen toimii esimerkkinä muille esimerkeille.

9. Maverick - Huonosta elokuvasta voi saada hyvän pelin. Vaikka NES onkin yksimielisesti surkea konsoli niin Top Gun peli sai toimitukselta kiinnostusta, etenkin värikkään päähenkilön takia.

8. Link Zelda - Zelda peleissä (kaikissa?) esiintyvä Link Zelda on kaikille tuttu. Mainio hahmo joka sai kahdeksanneksi eniten ääniä kisassamme.

7. Pac-Man - The Dark Knight kuume iski PELISAITIN toimitukseenkin. Armoton sankari ja se ääni on möreä koska PacManilla on kurkussa äänisensori joka muuttaa ääntä.

6. Boulder Dash - Heh tämä on läppä :D

5. Luigi - Marion veli sai kaikilta äänen, siksi se pääsi viidennelle sijalle.

4. Garfield - Arvostelu tulossa, sitten ymmärrätte tämän rakkiriemukkaan vaihtoehdon.

3. Lara Croft - Kuten Underworld arvostelussa sanoinkin, on Lara listalla. Älyttömän tiukka!

2. Ryu - Street Fighter sarja on ollut hyvä jo kauan. Pelin paras hahmo kuuluu listalle.

1. Mario - Nintendo keksimä hahmo on ollut aina isoin pelihahmo markkinoilla. Kunhan vain saisi sen Playstationille niin HD kuvalla saisi Mariokin enemmän aikaan.

1 kommentti: