keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Virtual Tennis 3

Tennis on maailmalla tosi suosittu laji, ekaksi tuleen heti mieleen Björn Borg, joka oli tosi kuuluisa ruotsalainen tennispelaaja, jonka ura on loppunut mutta nyt se tekee ainakin laukkuja ja miesten kalsareita (tai niin muistelisin, mutta en ole varma) Sitten tulee mieleen kanssa semmonen kun martina navratilova, joka oli tosi hyvä naistennispelaaja, vaikka oli ihan miehen näköinen. Nykyisistä pelaajista teidän ainakin Venus Williammssin ja sen siskon, jonka nimeä en just nyt muista. Ne on molemmat afro-amerikkalaistaustaisia pelaajia ja aika kuuluisia kanssa. Sitten suomessakin on ainakin Jarkko Nieminen joka on tosi kuuluisa, sillä on siilitukka ja se on aika laiha esim jos vertaa noihin Williamsseihin jotka on aika lihaksikkaita tytöiksi.

Virtual tennis tuo konsolipelaajille tenniksen tutuksi vaikka ei oikeaa tennistä olisi pelannut. Tosin itse olen pelannut vähän, mutta sitten siellä tenniskentillä alkoi käymään yksi tosi ärsyttävä tyyppi, joka kehui aina itseään enkä jaksanut kuunnella sitä, joten lopetin sitten itse pelaamisen.

Tässä pelissä ei tarvitse ärsyttävistä tyypeistä välittää sillä pelin tyypit ei osaa puhua, vaan ne on tekoälyllä toimivia ukkeleita.

Peli on itsessään tosi kiva ja olen pelannut sitä tosi monta tuntia ja iltaa. Kavereitten kanssa kaksinpeliä voi pelata huoletta koko illan eikä silti tee mieli lopettaa, sen verran kiva kaksinpeli on.

Tässä voi pelata kanssa verkossa toisia pelaajia vastaan mutta se ei ole kivaa, sillä silloin sun pelaajasta tulee chaplin ja se alkaa kaatuilemaan, kun vastustajat on niin hyviä.

Yksinpelatessa voi kanssa pelata sellasta uramoodia jossa voi harjotella tennistä juoksemalla erillasiten pallojen välissä keräten banaaneja ja ananaksia tai sittne lyödä tynnyreitä kumoon tai syöttää keilapalloja kumoon, niinkun keilatessa.


Tarpeeksi kauan kun harjottelee niin pelaajasta tulee tosi hyvä ja sitten voi osalistua turnauksiin ja nousta maailman parhaaksi pelaajaksi. Itse olen kerännyt tosi paljon banaaneja ja lyönyt tynnyreitä kumoon ja olenkin aika hyvä, mutta silti en ole päässyt maailman parhaaksi vaikka olen pelannut tosi monta tuntia peliä. En tiedä jaksanko pelata enää, mutta jos jaksan, niin voi olla että itsestänikin tulee omassa konsolissani maailman paras tennispelaaja.

Nyt sitten kerron mielipiteeni pelistä:
Yksinpeli: 8/10
Moninpeli: 95%
Verkkopeli: 35%

testattu xbox360

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti