torstai 18. joulukuuta 2008

Dance Dance Revolution


Pelien oheistuotteina on vuosien saattamana julkaistu kaikenlaista vänkää, mm. sarjakuvia ja nukkeja, mutta tämä vie kyllä voiton. Pelipaketti oli totuttua suurempi ja sieltä paljastuikin iloisenvärinen muovinen sähköpeitto! Tässä on kyllä ajateltu pelaajia pimeinä ja kylminä talviöinä. Koska sain pelin vasta illalla, niin testasin ensin peiton.


Ensiksi huomion kiinnitti kovin lyhyt johto. En sitten tiedä, mutta ehkä muissa maissa pistorasiat ovat lähempänä sänkyjä kuin täällä. Hain jatkojohdon, mutta voi pettymys - sähköpeiton pistoke olikin väärää aluekoodia eikä sopinut. Testasin siis kylmiltään. Peiton muoto on vähän hankala ja sitä ei saa samanaikaisesti vedettyä korville tai varpaille, joten paleli vuoroin ylä- että alapää. Muovinen peitto tuntui muutenkin vähän ikävän nihkeältä, näki kummia unia. En voikaan suositella että tätä kukaan haluaisi nukkuessaan käyttää (paitsi ehkä jos on oikean aluekoodin pistorasia), kannattaa siis antaa lapsille.


Entäs itse peli? Siinä toimitaan samoin kuin lapsuudenajan leikissä Simo sanoo (tai työpaikalla) ja tehdään kuten käsketään. Ruudulle tulee nuolia, jotka kertovat mihin pitää mennä. Kannattaa olla hyvä muisti, sillä nuolia tulee paljon ja kovalla tahdilla. Menin minne nuolet kertoivat ja päädyinkin rappukäytävään, ovi meni kiinni eikä avaintakaan mukana. Oven takaa oli vaikea nähdä, mihin seuraavaksi pitäisi mennä. Mutta ei se mitään, kommunikaattori oli mukana, joten saan annettua tälle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti