sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Horace Goes Skiing

Talvisin on kiva laskea mäkeä. Mäkeähän voi laskea monella eri välineellä, mutta itse tykkään eniten laskea mäkeä suksilla, etenkin minisuksilla. Koska mäen lasku on kivaa, niin on tosi sääli ettei nyt ole maassa lunta, eikä ulos pääse minisuksilla mäkeen.

Onneksi tätä varten on suunniteltu virtuaalitodellisuus, jossa on talvi jos niin halutaan. Talvea ja mäenlaskua simuloi moni pelivirtuaalitodellisuudessa, en tiedä kuinka moni mutta varmasti tosi moni, mutta arvostelen tässä nyt yhden.


Horace on sellanen sininen ukkeli joka asuu virtuaalimaailmassa, sillä on iso pää ja se on ainakin seikkallut aikasemmin katakombeissa ja hämähäkkien kanssa. Mutta tällä kertaa horace lähtee hiihtämään. Pelissä on mielenkiintoisesti otettu kantaa tienrakentamiseen ja suojateiden sijoitteluun, sillä ensin horacen on ylitettävä moottoritie juosten kaksi kertaa ennen kuin se pääsee laskemaan mäkeä, sillä laskettelumäen ja suksivuokraamon väliin on rakennettu moottoritie. En tosin ole ihan varma otetaanko tässä kantaa johonkin vai onko moottoritie vaan suunnitteluvirhe virtuaalimaailmassa.


Kun tie on ylitetty ja sukset on haettu alkaa mäen lasku ja se on mukavaa, niinkuin mäen lasku yleensäkin. Grafiikka on vähän neliömallinen tässä pelissä, mutta jos silmiä siristää niin se ei haittaa. Äänetkin on vähän monotoniset, mutta niitten tilalla voi laittaa stereoista tulemaan vaikka iron maidenia, joka on monen mielestä maailman parasta musiikkia.

Grafiikka: 5/10 (90% jos siristää silmiä)
musiikki 4/10 (100% jos laittaa iron maidenia)
Pelattavuus: 3 pistettä

1 kommentti:

  1. Harmi kun Kalle Palander on loukkantunu, se jos olisi ollut mukana ehdottomasti olisi talven merkkitapaus!

    VastaaPoista