perjantai 9. tammikuuta 2009

Tuplapotti (toivearvostelu)


Ravintosuositukset suosittelevat että hedelmiä tulisi syödä monta kappaletta päivässä, jotta säilyisi vire ja kunto. Kumpaakin tarvitaan peliarvosteluiden teossa, joten päätin lounaaksi nauttia hedelmäpelin antimista. Kyse on oikeastaan vain perinteisestä raha-automaatista (tuohon viittaa myös pelin kustantaja RAY corporation nimellään), mutta pelimäisyyttä on lisätty sillä, että ostaja ei saa mitä tilaa, vaan kone arpoo kauppatapahtuman lopuksi saatavan tuotteen.


Koneessa on kolme ostosikkunaa, joissa rahastuksen jälkeen näytetään, mitä hedelmiä ostaja saakaan. Valikoimasta tunnistin ainakin mansikan, sitruunan, rypäleen, luumun ja appelsiinin. Mukavaa on se, että kaikkien hedelmien ei tarvitse olla samaa rotua, vaan mahdollisuuksia on saada vaikka kolmea eri rotua samalla ostoskerralla. Ostokset tippuvat alla olevaan ostoskaukaloon.


Halvin ostos maksoi 20 senttiä, joka tuntui ihan kohtuulliselta kolmesta hedelmästä (kesällä voivat olla halvempia ainakin kotimaiset hedelmät). Painoin ostosnappia ja toivoin ettei vaan tule kolmea sitruunaa. Tuli appelsiini, mansikka ja rypäle. Herkullinen lounas! Laariin ei ostoksia kuitenkaan ilmaantunut vaikka kuinka konetta heilutin. Tästä ei voi muuta kuin reklamaatio tehdä, mutta neljä tähteä annan, on tämä niin terveellinen peli.

3 kommenttia:

  1. Upeaa että toiveetkin voivat toteutua! Pelasin myös joskus hedelmäpeliä. Siellä oli tähtiä mutta mariota ei näkynyt niitä keräämässä. Onkohan tämä kuitenkin nintendo inc. tytäryhtiö tämä RAY. En myöskään tykkää sitruunasta. Mansikat maistuvat hyvälle.

    VastaaPoista
  2. RAY .. sama kuin Ray Man? sehän on playstation corporationin oma hahmo

    VastaaPoista
  3. Tuplapotti on peli, johon jengi eniten hedelmäpeleistä tuppaa kusemaan rahaa... : D

    VastaaPoista