torstai 22. tammikuuta 2009

Eledees


Kun Pelisaitin toimituksessamme kyselimme äänestyksessämme toisiltamme kysymiksiämme, niin riviemme välistämme lukemalla kävi selväksi että lempikirjain on E.
Näin ollen, vähän myöhäisen Joulupukin roolissa, kipitin kauppaan ja kestin sivustakatsojien naurun koska juoksin hullunkurisella tavalla ja nappasin mukaan Wii laitteelle tarkoitetun pelin Eleedeesin.
(Hauskana yksityiskohtana voi sanoa että myyjä nimi oli Erkki, joten E-kirjain siitäkin).

Pelin kuin laitoin laitteeseen (Wii) niin peli alkoi Wii Menulla josta pitää aina erikseen valita haluttu peli (Eleedees) tai joku muu. Valitsin edeleesin.

Pelin idea on hauska jossa on paljon järkeä.
Pelin idea muistuttaa erästä toista Wii peliä jonka tarkoituksena on Wiimotea (wiin ohjain) käyttämällä edetä pelistä, joten tietää olevansa hyvässä seurassa.
Miksi sitten peli ei ole kovin hyvä? Varmaan juuri sen takia koska pelintekijät ovat tunteneet pelin arvon mutta sen ideaa ei ole osattu viedä loppuun asti. Nyt on vain olo kuin huitoisi tyhjää vaikka ruudulla otetaankin kiin tuon tuommoisia Eldeesi hahmoja.
Pelin ideana on kerätä sähköä.

Ohjaus oli toimivaa etenkin jos on muiistanut laittaa Wiin Sensori baarin teleivision lähelle.
Näin ollen pelikokemus oli hyvä.

Graafinen ilme oli hienoa koska ruutu scrollasi juuri siihen suuntaan mihin osoitti ohjaimella.

Eledees on Wiin oma peli kaikille wii omistajialle

(testasin wii version)

3 kommenttia:

  1. Kiitti Wii Sensori ohjeesta! Oon aina ihmetelly että miten sillä pelataan. Miten sillä muuten pelataan? En pidä kovin paljon E:stä vaikka Wall-E on hauska, ehkä enemmän T:stä mutta Kahvi on parasta. Erkille terveisiä!

    VastaaPoista
  2. Pidät Wii Sensoria kiinni mahd. paljon tv:n luona ja samalla toisella (oikea?) kädellä huidot niin että liikkeet vastaa wii sensori baarin muotoa niin liike on täydellinen.

    VastaaPoista
  3. Juu hyvin toimii! Onneks oon oikea kätinen vasen kätisestä en tiedä toimiiko.

    VastaaPoista