tiistai 6. tammikuuta 2009

Conan


Toimituksessa kävi kumma kun postiluukusta tipahti toinenkin XBOX 360 peli. Emme palauttaneet sitä vaikka se oli osoitettu täysin eri paikkaan kun oli tarkoitus.

Conan peli XBOX 360 konsolille perustuu PS3 versioon, joka taas perustuu elokuvaan (saman nimiseen) jossa näytteli Arnold Schwarzenegger vuonna 1981.

Pelistä puuttuu taidokkaiden sotapelien hohto, sillä aseina ei ole äänekkäitä rautaputkia eikä edes kranaatteja. Vahinkoa toki voi myös saada aikaan Conanin peitsellä, vaikka muutamia vapauksia onkin otettu.

Pelin ohjaus muistuttaa sitä kertaa kun sauvani katkesi hiihtoreissulla.
Graafinen ilme on onneksi kuin se tunne kun isäni korjasi sauvan teipillä. Ei se ollut entisensä mutta jotenkuten toimi.

Conan on hyvä peli ja odotankin siitä hittiä ps3:lla!

(testasin ilmaisen xbox version)

6 kommenttia:

  1. Arnold Swarzenegger on paras mutta terminator on paras paras arnoldin elokuva ja ehkä lastentarhankyttä eli jingle allthe way.

    VastaaPoista
  2. mutta juniori oli parempi kun lastentarhakyttä. Twinssi oli kans tosi hauska kun pingviinikin oli siinä! Mun lemppari.

    VastaaPoista
  3. Minusta Arnoldissa merkittävämpää on miehen poliittinen ura ja pyrkimykset kohti parempaa maailmaa. Terveisiä kaikille tutuille myös.

    VastaaPoista
  4. Kyllä politiikka on myös tärkeää. George w. bush on myös merkittävä. Mutta ei ole näytellyt niinkuin arnold.

    VastaaPoista
  5. Mutta olen kuullut (enkä nähnyt) jotta elokuvassa W. George näyttelisi lähes Arnoldin mittoihin yltävällä osaavuudella.

    VastaaPoista
  6. Lastentarhan kyttä tulee tänään valtakunnan parhaalta TV-kanavalta, mutta kaikilla leffasivuilla, leffakansissa ja leffajulisteissa sen nimi on kirjoitettu väärin englanniksi (Kindergarten Cop). Kolmas kirjain on oiken, mutta muut sotkeentuneet. Miten voi olla sama virhe joka paikassa? Onneksi Pelisaitin peliarvosteluihin voi luottaa. Muuta en enää lue.

    VastaaPoista