maanantai 19. tammikuuta 2009

Animal Crossing

Geenimanipulointi herättää tunteita ja ristiriitaa. Toisista se on tapa tehdä suurempia kurpitsoja kun taas toisia moinen puuhastelu vain pelottaa (varsinkin halloweenina). Animal Crossingissa näytetään toteen yksi alaa vaaniva uhkakuva, eläinten risteytys.

Pelissä eletään tulevaisuuden dystopiassa, jossa eläinten risteytys on edennyt niin pitkälle, että ne kävelevät kahdella jalalla ja käyttävät vaatteita. Oikeassa maailmassahan ihminen kävelee kahdella jalalla ja käyttää vaatteita ja eläimet syödään. Voi vain kauhistella, mitä ihmiselle tapahtuukaan Animal Crossingin luonnonvastaisen nurinkurisessa ja julmassa maailmassa. Pelissä muutetaan yhtenä jäljellejääneistä ihmisistä eläinten hallitsemaan yhteiskuntaan ja koitetaan selvitä hengissä. Omalla hahmollani kyyhötin vain majan nurkassa eikä ainakaan henki vielä lähtenyt, mutta uhka oli todellinen

Harvoin vastaan tulee näin onnistuneita ja ajatuksia herättäviä kauhupelejä. Tälle ei voi neljää tähteä vähempää missään nimessä antaa.

4 kommenttia:

  1. Kannattaa muuten katsoa se elokuva jossa on eläinihmisiä jos tästä pitää-

    VastaaPoista
  2. Aiempi työni sukellusveneen sähköttäjänä tulee vihdoinkin tarpeeseen, sillä tiedän Jarkon tuossa morsettaneen kirjain S:n. Jännityksellä odotamme seuraavia kirjaimia.

    VastaaPoista