lauantai 3. tammikuuta 2009

Pelisaitti Paljastaa: Vuoden 2008 Top5-Pelit

Vuosi 2008 tai ainakin joulukuu 2008 oli hyvä, koska PELISAITTI alkoi silloin kertomaan peli kansalle uusia asioita ja hyviä arvosteluja pelimaailman peleistä.

Tiukan pikkujoulun hahmoäänestyksen jälkeen jäi hampaan koloon muutakin kuin sokeria siideristä ja siksi päätimme purkaa paineet yhdessä ja samaan aikaan.
Siksi kolusimmekin kaikki pelisivustot mitä internetissä on ja niiden perusteella teimme päätöksen mikä on vuoden 2008 paras peli ja mikä toiseksi paras ja mikä kolmanneksi paras ja mikä neljänneksi paras ja mikä onkaan viidenneksi paras.

Pitäkää kiinni nyt mennään!

5. Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Banjo ja Kazooie on tuttu monista aiemmista peleistä jossa hahmot on nähty, mutta vuoden 2008 peli olikin viimeisin ja siksi uusin mitä näistä on nähty. PEILSAITTI ei ole peliä testannut, joten korkeampaa sijaa ei voida antaa, mutta oikeutettu sija tämänkin.


- Banjo kazooietteli itsensä toimituksen sydämiin


4. Guitar Hero: World Tour - Omituisen konseptin omaava Guitar Hero: World Tour ei ihastuttanut toimitusta, mutta iski kuitenkin kultasuoneen ja teki historiaa olemalla ensimmäinen virtuaalinen peli! Rockin soidessa voi haaveilla omasta tulevaisuudesta parasvaloissa.


- Gitar Hero ei ole hyvä peli


3. WipeOut HD - WipeOut HD on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, toiset ei niin pidä. Siksi onkin turvallista kertoa uusiksi että se on markkinoiden paras ulkonäöksellinen peli jonka soidessa voi nähdä tulevaisuuden. Ansaittu sija siis!


- WipeOut HD on kuin Star Wars avaruudessa


2. Call of Duty: World at War - Huono jatko-osa aiemmalla Call of Dutylle siksi siis tämä sija irtoaa onnistuneesti. Aiemmin koko toimitus kavahti kun puhuttiin sotapeleistä, tämän jälkeen ei niinkään. Pitää ostaa!


- Call of Dutyn meno ei ole parantunut


1. Super Smash Bros Brawl / Mario Kart Wii
- Äänet näytti menevän niin sekaisin monella foorumilla että pelitoimitus ajatteli miellyttää kahta peliä tällä sijalla. Nintendo on markkinoiden tehokkain pelimylly ja siksi sen pelit on aina edellä muita, oli ne sitten kenties vähän huonomman näköisiä tai ei. Nintendon on! Mutta ei se mitään!
Nämä kaksi peliä voisivat olla myös pelitoimituksen parhaat pelit jos niistä saisi ilmaiset testiversiot vielä kerran lainaan.


- Mario ei yllättänyt tänäkään vuonna!


14 kommenttia:

  1. Luulen että äänestystuloksia on hipelöity hiprakassa.

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että kyseessä on ollut kovemmat aineet...

    VastaaPoista
  3. Harvinaisen paska lista kyllä että, 5. sijakin annettiin ilman että, peliä ei oltu testattukaan. Olisi kyllä löytynyt paljon parempiakin vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  4. Ja ihan hyvä mutta Call of Duty: World at War on aivan paska peli verratun muihin räiskintä peleihin

    VastaaPoista
  5. Tää koko saitti on pelkkä läppä.

    "...teki historiaa olemalla ensimmäinen virtuaalinen peli!" Mitä vittua? Maailman ensimmäinen pelikin oli virtuaalinen.

    Ootte luultavasti jotain 11v-kakruja, jotka ei osaa kirjottaa tai huonon huumorintajun omaavia pelifaneja. Veikkaan myös että ette ole pelanneet yhtäkään arvostelemistanne peleistä. Viikottaisia kävijöitäkin taitaa olla n. 10.

    VastaaPoista
  6. Vuoden peli näyttää herättävän tunteita! Minusta ehkä paras ehdottomasti oli Link Zelda vaikka se on vähän vanhempi kun 2008 mutta pelasin sitä vielä tänä vuonnakin!

    VastaaPoista
  7. Rakas Atte, kiitos arvokkaasta kritiikistäsi. Onnea myös valitsemallasi tiellä, mutta pysy kaukana Veikkauksen sekä Raha-automaattiyhdistyksen peleistä (näitä emme sääli kyllä ole vielä täällä arvioineet, mutta tulevaisuus osoittaa).

    VastaaPoista
  8. Hedelmäpeli olisi loistava arvostelu, myös pajazzo essossa kahvilla ja munkilla olisi testin arvoinen kokemus.

    VastaaPoista
  9. Myös lotto olisi kiinnostava(vaikka läpipeluuohjeet). Olen yrittänyt pelata mutta en ole päässyt läpi. TODELLA vaikea!

    VastaaPoista
  10. Laitamme ehdotukset korviemme taakse ja toivottavasti viimeistään seuraavan kerran suihkussa käydessämme ne sieltä löydämme.

    VastaaPoista
  11. Ootte luultavasti jotain 11v-kakruja, jotka ei osaa kirjottaa tai huonon huumorintajun omaavia pelifaneja.

    --

    Ensiksikin ja samantien toiseksikin, mitä sitten!

    VastaaPoista
  12. "Huono jatko-osa aiemmalla Call of Dutylle siksi siis tämä sija irtoaa onnistuneesti."
    ____________________________________________

    Saisko saman suomeksi?

    VastaaPoista
  13. No ei kai se nyt kuitenkaan voi olla ylempänä vai mitä tarkoitit?

    VastaaPoista
  14. Nimenomaan noin miten kirjoitit!
    koska peli ei ole edeltäjänsä veroinen, voidaan ajatella että sen olennaisarvo ei voi mitenkään nousta samaksi kuin edeltäjänsä. siksi näin!

    VastaaPoista