tiistai 13. huhtikuuta 2010

Metro 2033



PELISAITTI jyskyttää eteenpäin kuin höyryveturi ja tuskin edes pysäkeillä ehdimme pysähtymään, sillä määränpäänä olla Suomen Suosituin PELISAITTI!
Matkan pää siintää jo kauempana joten ei muuta kuin hypätkää mukaan PELISAITIN kyytiin, tällä matkalla on hyvä tarjoilu ja tiedon jano peleistä sammutetaan heti kun pääsemme irti laiturista!
Tässä tulee maanalaisiin junatunneleihin sijoittuva peli METRO 2033 arvostelu!

Metro 2033 on avannut uusia ovia pelinkehittäjille, sillä suosittu pelialusta XBOX360 on ottanut tämän pelin valikoimiinsa vaikka se on tehty venäjällä! PELISAITTI uskookin että tämä entinen suuri valta on tulevina vuosina myrskyinen pelirintamalla ja PELISAITTI toivottavaa tekijät tervetulleeksi.

Metro 2033 on myös siitä erikoinen teos että pelin kielen lisäksi, myös se perustuu venäjänkieliseen teokseen joka kantaa samaa nimeä kuin peli (Metro 2033). Harvemmin pelatessa voikaan sanoa että peli perustuu kirjaan, mutta nyt sekin on nähty!

Tarina sijoittuu tulevaisuuteen jossa venäjänkielinen kansa on muuttanut maan alle ja sinun tehtävä on pelastaa heidät. Seikkailun tuntu on vahva, roolihahmot vahvoja ja aseistus haisee lyijylle! Kaikki elementit on siis kohdallaan joten joukkoon vain hieman hiivaa (pelattavuus) niin tämä pettuleipätaikina kohoaa kuin PELISAITTI uuteen suosioon!

Pelinilme on ehkä tumma, mutta sen ymmärtää sillä peli tapahtuu pimeissä käytävissä ja virheen voi aina korjata television asetuksilla (contract + brightness)! Välillä toki tulee valoa ties mistä mutta näitä hetkiä ei aina riitä kaikille.

Peli kompastelee ohjauksen kanssa joka vaatii tutustumista, eikä vain ainoastaan sen takia että PELISAITIN Toimitus on tottunut PS3:n SixSaxis ohjaimeen.

Näiden sanojen jälkeen on kuitenkin helppo nähdä monia syitä miksi peli kannattaa ostaa.

(testattu xbox360 versio)

3 kommenttia:

  1. Ihan helvetin paskat sivut, ihan helvetin paskat arvostelut.

    Kerronpa kavereillekkin eteenpäin, ettei kenenkään muun tarvitse pettyä enää uudelleen jonkun 15-vuotiaan pikkupojat arvosteluihin

    www.moontv.fi ja sieltä Gamer.

    He sentään osaavat työnsä. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, Gamerin Jarkko sentään osaa hommansa, toisin kuin PELISAITIN Jarkko...

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti kaikki PELISAITIN "toimittajat" saavat aidsin.

    VastaaPoista