keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

ENNAKKOARVIO: Red Dead Redemption

PELISAITTI
tekee
etukäteen
ennakkoarvion
yhdestä kevään
suurimmasta hitistä
pelikonsolipelirintamalla.



Clint Eastwood, siinä on hieno mies, harva, mutta aika moni muistaa tämän miehen seikkailemassa jossain Amerikassa 1800-luvulla asusteenaan matto, jossa kolo päätä varten. Mutta siellä se seikkaili ainakin kolme kertaa. Myöhemminkin Clint Eastwood meni takaisin villiin länteen ja puki maton pään päälleen, paitsi että pari kertaa oli poliisina nykyajassa siinä välissä, mutta se annettaneen hänelle anteeksi.
Charles Bronson, siinä toinen hieno mies joka soitti huuliharppua eikä puhunut paljoa. Myös Charles oli monesti Amerikassa 1800-luvulla ja moni muistaa hänet – tuon hiljaisen ja jurottavan viiskivallun, joka on nopeampi kuin moni muu länkkärityyppi.



Kevin Costner, Robert Duvall, Brad Pitt, Lee VanCleef, Yul Brynner, Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Dustin Hoffman - siinä on myös monta kovaa cowboyta.
Pelintekoyritys Rockstar on myös äkännyt, että kun noin moni kuuluisa ihminen on joskus ollut 1800-luvun Amerikassa, niin sinä, PELISAITIN lukija, tahtoisit sinne myös! Kohta se on mahdollista, koska Rockstar on ihan juuri julkaisemassa pelin, jossa ollaan cowboy, juurikin tuolla 1800-luvun Amerikassa ja SINÄ voit olla juuri se cowboy!


PELISAITIN toimitus on katsellut pelin kuvia internetistä, ja voi pojat!! - Peli todellakin näyttää 1800-luvun Amerikalta. Kuvissa näkyy mm. hiekka-aavikkoa, jossa kasvaa kaktuksia. Yhdessä kuvassa näkyy kanjoni, jossa voin kuvitella olevan jännittävä väijytys. Myös postivaunut on peliin renderoitu, joten silläkin rintamalla on pyritty täydelliseen autenttisuuteen.
Koska me PELISAITISSA teemme perusteellista jälkeä, niin voimme paljastaa että pelissä on käytössä myös erilaisia aseita. Internet-kuvia kovasti tutkien, voimme sanoa olevamme täysin varmoja että pelaajalla on käytössään ainakin revolveri, kivääri ja dynamiittia. Toivomme myös teidän takianne hyvät lukijat että käytössä olisi Catling-konekivääri ja haulikko. Itse asiassa laitoimme PELISAITIN puolesta rockstarille terveisiä tästä, että näitä kaivataan, toivottavasti palautteemme ja huomioidaan ja näin nämäkin aseet löytyvät lopullisesta pelistä.

Etukäteen arvioituna saattaa olla että tässä on vuoden ehkä toisiksi paras peli!

Arvosanat annetaan seuraavasti:

Grafiikka: 9½/10
Äänet 9/10(demoista kuunneltuna)
Pelattavuus: ei arvioitu
Yhteisarvosna: 9,75 pistettä

2 kommenttia:

  1. Oikeesti tää on niin paras sivu! Hyvää huumoria!

    VastaaPoista
  2. Ihan helvetin paskat sivut, ihan helvetin paskat arvostelut.

    Kerronpa kavereillekkin eteenpäin, ettei kenenkään muun tarvitse pettyä enää uudelleen jonkun 15-vuotiaan pikkupojat arvosteluihin

    www.moontv.fi ja sieltä Gamer.

    He sentään osaavat työnsä. :)

    VastaaPoista