torstai 3. joulukuuta 2009

PELISAITTI PALJASTAA: Lahjavinkit Pelisaitin Tapaan!


Joulunkulkuset jo iloisesti helkkäjää ja Joulupukin tulo on jo PELISAITIN ovella.
Vaan mitä pukki tuokaan kilteille pelitoimittajille ja pelaajille, siihen voi vaikuttaa vaikka PELISAITIN uusin PELISAITTI PALJASTAA-osio.

PELISAITTI pyrkii tässä kokoamaan vuoden parhaimmat pyöreän levyn sisältävät paketit.
Pitäkää lahjalistakynästä huolta sillä tässä tuolee vuoden 2009 lahjavinkit!


Nintendo Wii:



1. Vuosi 2009 oli Wiille voitokas, sillä he julkaisivat uuden Mustan Wiin aivan markkinoille viime tinkaan ennen joulun alkua. Tämän mustan värisen konsolin varmaan haluaa jokainen muotitietoinen vaikka vain sen takia että se sopii hyvin Sony Corporationin oman PS3 konsolin viereen (tosin tämä vaatii tv-tasossa ison kolon että sopii täysin viereen. Ja tässä voi olla vaarana kuumennus kun ilmastointikanavat konsoleista tukkeutuu).



2. New Super Mario Bros. Wii - Ei ehkä ole kaikkein aikojen paras peli edes Nintendo asteikolla, mutta se myy kovasti ja sitä voi olla vaikea saada ostettua. Siksi ehdoton 2. sija tässä listauksessa.



3. Super Mario Galaxy 2 - Ensi vuonna ilmestyvä Super Mario Galaxy 2 jatkaa siitä mihin edellinen peli ehkä jäi (PELISAITTI ei jaksanut pelata tätä loppuun kokonaan). Hyvällä syyllä siis voi jouluna ottaa yhden lahjan vähemmän ja ostaa myöhemmin omilla rahoilla tämän kautta aikain parhaan Mario pelin omalle mustalle Wiille (kts. ylempänä).


XBOX 360:



1. Grand Theft Auto IV - Vaikka PELISAITTI onkin jo monet kerrat pelannut tätä peliä niin on syytä se toivoa taas pelikonttiin. Tämä vuosi oli siitä hyvä että tämän suuren autovarkauden lisäosat julkaistiin kansissa jotka voi pelata niin että peliä ei ole edes olemassa.
Lisäosat The Lost and Damned ja Big Gay Tony olivat aikamoisia lisäpaketteja ja niiden mukana tuli kokonaan 2 uutta peliä. Vaikka toisessan näissä olikin näkyvillä miehen siitin niin pelit on silti suositeltuimpien listalla. Ehdoton JES näille.



2. Trials HD - Suomenkielisen pelifirman komea rallipeli oli PELISAITIN illan ilo kun sitä eniten kaipasi. Tätä et saa kaupoista vaan muista sijoittaa rahasi XBLA (Microsoft enterprisesin PSN-tapainen kauppa netissä) kauppaan. Takaamme että tuskin pidät enää peliohjainta samalla tavalla käsissäsi.



3. Call of Duty: Moder Warfare 2 - Sotapelien aatelija on usein parjattu, mutta vei kuitenkin sydämen maaliviivalla. Pelin tarinan heikkouksia ei PELISAITTIKAAN osaa eritellä, silti tästä voi kuoriutua yllättävä hitti jos sen pukin sukkaan laittaa.

Playstation 3:


1. PS3 Slim 250GB (kapemalli) - Tätä on odotettu ja Playstation Corp. toi sen viimein. Vaikka kapeamallinen Slim-malli on pidempi kuin vanhan mallinen PS3 niin kovalevytila on tämän takia isompi. Tämä mahdollisti jopa 250GB:n kokoisen kovalevyn sisään laittamisen.
PELISAITIN ehdoton vuoden hitti voisi olla vaikka tämä.


2. Uncharted 2: Among Thieves - Ensimmäisen Uncharted pelin jatko-osa oli ei vain toinen, mutta myös edeltävää parempi peli. Hyppely ja pomppeilu oli toimivaa ja maisemien vaihto oli kuin lennokin kyydissä olisi ollut. Ei herkkäsilmisille, sillä lumiset maisemat voivat häikäistä!


3. Call of Duty 2: Modern Warfare - PS3:n versio tarjoaa pelistä entistä sulavamman tapaisen yksilön, jonka kelmeille verentahrimille näppäimille voi parikin pelaajaa tussahtaa kumoon!
Pelin ikäraja on korkea, mutta oikean iän saavutettua ei peli-iloa voikaan mitata kuin rahassa. Kyllä tämä on hitti!

--

PELISAITTI toivottaakin lukijoilleen ja faneilleen
oikein nastaa jouluaattoa ja tehdään ensi vuodesta
entistä parempi arvostelusaitti PELISAITISTA

1 kommentti:

  1. Tai jos haluaa hienoja pelajä (vaikka FullHD Resoluutiolla ja tarkoilla tekstuureilla ja nopealla renderöinnillä) niin ostaa PC (Personal Computer)

    Kunnon näytönojain (RADEON) ja prosessori (AMD) ja muistit ja ne tuikkaa kiinni emolevyyn (mielellään ATX) ja heittää ne koppaan sisään kunnon powerilla eli virtalähteellä antaa virrat niin jo pyörii pelit ja on hienompia kuin konsoleilla (konsolit on lapsille joiden näkö ei vielä ole oikein kehittynyt) niin jo rendataann nopeaa!

    T:tekninensaitti

    VastaaPoista