torstai 10. joulukuuta 2009

The Saboteur


PELISAITIN ei tarvitse sabotoida ketään millään tavalla, sillä uskomme on kova saavuttamamme jalansija tuntuu pitävän viikosta toiseen. Kävijämäärät surisevat kuin villisti kehräävä konekivääri ja onkin todistettavasti osoitettu että PELISAITTI on myös luodinkestävä!
Sota vertauskuvat selittyy sillä että nyt PELISAITILLA seuraa pelin nimeltä The Saboteur arvostelu joka viskaisee pelaajan suoraan menneisiin sotiin.

The Saboteur on peli joka täyttää varmasti jokaisen halukkaan pelihalut.
Pelin onkin kehittänyt pelistudio jonka aiemmat pelit eivät ole PELISAITIN toimitukselle kovin tuttuja joten kyseessä lienee samanlainen kätketty helmi kuin PELISAITTIKIN on. Tosin tuskin pelistudion nettisivuilla käy tuhansia käviäjiä kuin PELISAITIN sivulla.

Pelin alku on tyylillisesti mainio. Sen renderöinti grafiikka antaa lupauksen nopeasta pelistä jonka kanssa voi viihtyä. Peli kuitenkin lyö ällikällä ja videon jälkeen nouseekin aivan uusi ilme pelille kun viuhahdetaan miehitettyyn Pariisiin ja keskelle sotaa ja aiemmin nähty rallivaihe ei olekkaan pelin idea, joten yllätys onkin täydellinen.
Peli ei silti ole huono, mutta sekaisin meni PELISAITIN toimituksessa osa.

Tehtävinä pelissä on erilaisia pikkutehtäviä joissa suurin osa on kuitenkin melkoista tihutyötä.
Pelinkehittäjät ovatkin tarinaan panostaneet niin paljon että pelin väritys on pilattu värittömillä hahmoilla, jotka erottuvat värikkäästä kaupungista kokonaan kun ovat mustavalkoisen värin ympäröimiä. Tehokeinona tämä toimii ja PELISAITTI huomasikin pelin nyanssin joka muistutti sodan musta valkoisuudesta.

Ohjaus tuntuma toimii hyvin kummallakin ohjaimella.
Useat nappiyhdistelmät on mahdollista oppia melko nopeasti.

The Sabouteur on yllättävä paketti ja pelinäkin melkoisen riisuttu mutta analyyttinen kokonaisuus sodasta pitäville. Loistavaa vastapainoa vaikka Modern Warfare 2:lle.

(Testattu PS3 versio)

4 kommenttia:

  1. Jösses sentään, mihin ihmeeseen jäi kielioppi? Entä miksi puolet jutusta sisältää mitättömän blogin hehkutusta, vertailua johonkin toiseen mitättömään paikkaan ja nimen turhaa toistelua? Suosio ei ainakaan sillä nimen toistolla parane.

    "Toimituksen" kannattaisi aivan oikeasti panostaa siihen äidinkieleen, vaikka se voikin olla tappavan tylsää. Tällaisessa hommassa se on ikävä kyllä välttämättömyys. Varsinkin jos haluaa suosiota.

    VastaaPoista
  2. Kiitos huomioista.
    Luehan muutkin PELISAITIN arvostelut ja toivottavasti ne ovat myös mieleesi.

    - Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  3. Erittäin hyvä peli kyseessä vaikka muutamat ovat huonoja arvosanoja antaneet. Itse tuota pelanneena olen tyytyväinen ostokseeni. :)

    Oma arvosteluni löytyy:
    http://winku.fi/arvostelut/the-saboteur/

    VastaaPoista
  4. Omana mielipiteenäni sanon pelin olleen muuten hyvä, mutta se grafiikkapikselöinnin värit bugitti pahasti alussa. Ihmetyksekseni se ei kyllä pelin myöhemmissä vaiheissa ollut läheskään niin paha tai ainakaan silmiinpistävä. Tottumiskysymyskin voi olla varmaan.

    Muita grafiikkavirheitä myös löytyi. Naispuolisilta ihmisiltä oli renderöidyt rintaliivit jääneet puolitiehen. No ehkä patchin avulla toimii myös ATI:n ohjaimilla ja täysillä pitsiliiveillä.

    VastaaPoista