lauantai 12. joulukuuta 2009

The Legend of Zelda: Spirit Tracks


PELISAITTI on niin pitkään ihastellut isoa televisionruutua (Toimituksessa löytyy 40 tuumainen FULL HD) joten pienempää on ollut pidempään vaikea katsoa.
Posteljooni on kuitekin armoton ja postiluukun luukku räppää siihen malliin pelejä kuin pelejä että on pakko välillä niitä pelatakin.
PELISAITTI toki arvostaa kaikki pelien tekijöitä joten ei ihmekkään että nyt on vuorossa Nintendo Corporationin toinen menestys artikkeli, uusi Zelda-peli The Legend of Zelda: Spirit Tracks Arvostelu.

Zelda pelisarjan pitkäikäisyys on puhuttanut jo pitkään PELISAITIN toimituksessa ja ensimmäiset pelit onkin ilmestyneet jo "ensimmäiselle" NES konsolille. Tuolloin bittien määrä oli murto.osa siitä mitä tätä nykyä on mahdotonta käsittää nykyisen pelaajan (kuten PELISAITTI on!).
Kuitenkin Link seikkailee vieläkin ja nyt on mukana myös juna!

Tarinassa on monia vivahteita aiemmista osista ja ei ole edes tavatonta että pelissä kohtaa vanhoja tuttuja aiemmista peleistä. Mukana on myös Prinsessa jonka kohtaloa on saatu seurata ainakin pelisarjan kahdessa osassa.
Pelissä liikkuminen on muuttunut kokonaan sillä pääkulkuväline on juna, jonka kiskoja pitkin voikin matkustaa pelialueelta toiselle. Tämä on toivottu uudistus ainakin PELISAITIN mielestä.
Pelin juoni on taas kuitenkin kovin vaikeaselkoinen ja vain alasta kiinnostuneet voivat kaiken ymmärtää, mutta ainakin tämä innostaa oppimaan!

DS:n tuttuun tapaan on toimintaa 2 ruudun verran joista kummatkin ovat yhtä voimakkaita. Graafisen vertailun jälkeen huomaa myös että kumpikaan ei siltä ostin kohoa toisen yläpuolelle ilmeikkyydellään. Kosketusnäyttö oli sopivan herkkä.

Zeldan uusin peli on mukava tuttavuus talvipeli-iltoihin, joskin PS3 on silti parempi konsoli.

(Testattu DS versio)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti