tiistai 6. lokakuuta 2009

Burn Zombie Burn


PELISAITTI on tuskin saanut Playstation 3 ohjainta (SixSaxis) kädestään, koska Uncharted 2 on niin hyvä, kun on jo pakko taas uutta tekstiä kirjoittaa, sillä joku meistä lupasi aiemmin tämän arvostella.
Pelinä Burn Zombie Burn ei ole edellisten pelien kaltainen hitti mutta se erottuu joukosta kartuunimaisuudellaan ja hillittömällä detaljillaan.
Tässä siis Burn Zombie Burn arvostelu.

Playstation Networkin syövereihin voisi sukeltaa vaikka pää edellä ja voisi olla varma että pää kolahtaa aina johonkin peliin jota voi kutsua pelattavaksi. Näin kävi PELISAITILLE kun tämän pelin ostimme ja maksoimme luottokortilla.
Nimi antoi odotuksia enemmänkin kuin voisi luulla sillä PELISAITIN toimitus oli varma että kirjoitusvirhe oli tullut sillä pelin nimessä on kaksi kertaa sana Burn.
Tämä kuitenkin osoittautui joksikin tehokeinoksi jolla alleviivataan pelin liekinheitinasetta.

Pelin juoni ei pärjää esim: Uncharted 2:lle mutta sekin voisi ottaa tästä oppia sillä Burn Zombie Burn on pelkistettynäkin melkoisen naseva ja ronski.
Zombiet ovat ehdottomasti PELISAITIN suosikki paholaisia, joten niiden polttaminen oli helppoakin. Ennätyspisteiden tekeminen oli kuitenkin liian suuri haaste.

Loppujen lopuksi PSN:n peliksi tämä ei ole kovin mieleenpainuva, mutta tarjoaa unohtumattomia sävyjä peli-iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti