sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Super Mario Galaxy 2


PELISAITTI ei ihan toisella galaksilla ole ollut, mutta pelien kanssa pelaaminen on silti vienyt niin paljon aikaa että putkimiehen uutta tulemista on saatu odottaa PELISAITILLE.
Kun vessa on taas saatu vetämään, onkin aika alkaa pelaamaan uutta Mario peliä, joka jatkaa kenties siitä mihin PELISAITIN edellinen Super Mario Galaxy arvostelu jäi!
Tässä on siis Super Mario Galaxy 2 arvostelu! PELISAITTI!

Super Mario Bros hahmo on ollut olemassa jo useammat pelit ja ei ole ihmekkään että myös PELISAITTI on pelannut lukuisia pelejä joissa tämä karvainen kaveri on seikkaillut. Viime vuonna ilmestynyt Super Mario Galaxy totaalisesti räjäytti potin ja heittikin koko pelialan uudellen painovoimalle, keikauttamalla tähtitieteelliset faktat kaikkien kosketeltaviksi Nintendo Wiin (Nintendo Corporationin oma konsoli) avulla.
Pelin syntyperänä voidaankin pitää japanilaista firmaa joka keksii pelit nintendolle.

Marion hypyt ovat aina tuntuneet kovin isoille, mutta astutetaanpa ne avaruuteen niin tuloksena onkin todellinen superloikka jolle edes PELISAITIN toimituksen supersohvalta loikkaaminen ei lyö vastuksia. Super Mario Galaxy 2:ssa voikin tuntea todella olevansa pää katossa ja vaaran tuntu on sen takia isompi.

Peli saa alkunsa kun Mario ilmestyy avaruuteen komennukselle jonka tarkoitus on saada Galaksi haltuun. Mukana on myös prinessa ja Bowser.
Pelin raamit ovat siis kohdillaan, mutta onko taulun maali kuivunut? PELISAITIN mielestä ei koska peliä voi muokata edelleen mieleisekseen koska se ei vain rajoitu muutamalle pelikentälle vaan Super Mario Galaxyssa on useita pelikenttiä!
PELISAITTI antaakin tästä syystä jo vuoden yritteliäisyys palkinnon pelille, jota monet odottivat kovasti jo viime vuonna.

Super Mario Galaxy 2 ohjaus tapahtuu nintendo wii konsolin omilla ohjaimilla joten molemmille käsille on tarvetta. Ei ole ihmekkään että PELISAITIN toimituksessa ranteet napsuu kun kapula kädessä heilutaan niin varomattomasti että joskus unohtaa olevansa suomen suurimman ja kasvavimman pelisivuston toimittaja.
Työn kuuluukin olla hauskaa!

Pelin graafinen ilme on asia josta monet PELISAITIN lukijat ovat kiinnostuneita.
Super Mario Galaxy 2 ei petä sillä alueella sillä pelissä todella on sitä, graafista ilmettä. Jokainen planeetta on kuin hengittävä kokonaisuus jonka herkkyyden voi aistia PELISAITIN toimituksen sohvalle asti. Viholliset ovat usein vaikeita tai ei, mutta kuitenkin ne on tapettava. Tämä antaa uudelleenpeluuarvoa jota niin moni muu peli kaipaa.

Kesän hittipeli? Super Mario saagan päätösosa? Kumpaankaan kysymykseen ei voi vastata kukaan, mutta PELISAITTI on silti vakuuttunut ja aistii suuria asioita sivustolleen.

6 kommenttia:

  1. OOn eka. oon pelle.

    VastaaPoista
  2. Hvä arvostelu muuten! olen täysin Samaa mieltä monesta asiasta. hyvä että teillä on ollut hauskaa kanssa. Pistää Naurattamaan!

    VastaaPoista
  3. Koska arvostelette Naughty Bearin? Haluaisin kovasti tietää kannatteeko MINUN ostaa Naughty Bearin ja hypätä tuon vekkulin Teddyn saappaisiin.

    VastaaPoista
  4. Näin alkuun onnittelut siitä yritteliäisyydestä ja innosta joilla näitä arvosteluita teette.

    Sitten pientä kritiikkiä:
    Olisi mielenterveyden kannalta parempi jos ette huutaisi PELISAITTIa joka vitun väliin. Seuraavaksi voisitte saatana opetella kirjoittamaan!

    Kolmanneksi, jättäkää nuo aivan helvetisti ontuvat myötähäpeää aiheuttavat vitsailut ja sutjautukset oikeasti huumorintajuisille ihmisille.

    Super Mario Galaxy 2:ssa voikin tuntea todella olevansa pää katossa ja vaaran tuntu on sen takia isompi.

    PELISAITTIA lukiessa voi tuntea todella olevansa pää perseessä ja kuvotuksen tuntu on sen takia isompi.

    Mieleni tekisi tulla sinne PELISAITIN toimitukseen ja ampua koko vitun toimitus USAS-12 rynnäkköhaulikolla sinne kuuluisalle sohvallenne kilon palasiksi.

    Eli tämmöistä pientä purnattavaa josta ei pidä siis ottaa yhtään nokkiinsa. Ei muuta kuin hyvää kesän jatkoa sinne PELISAITTIIN ja nauttikaa helteestä ja jäätelöstä!

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia, mukava kun pidit arvostelustamme.
    PELISAITTI lukee palautteesi ajan kanssa myöhemmin, mutta oletamme sinun tykkäävän meistä.

    t: Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  6. Hieman ärsyttävää tuo PELISAITIN tunkeminen capseilla pitkin tekstiä. Teksti sinänsä oli ihan hauskasti kirjoitettua, kiinnittäkää vielä huomiota muutamiin jäljellejääneisiin yhdyssanavirheisiin niin imago paranee kohisten.

    VastaaPoista