lauantai 12. kesäkuuta 2010

ModNation Racers


PELISAITTI ei pysy maaliviivalla vaan painaa kaasun pohjaan ja jatkaa uudella kierroksella, sillä alan suurimmasti kasvavan pelisivuston on pysyttävä kärjessä ja ajanhermolla! PELISAITTI johtaa omien tilastojensa mukaan jo monia merkittäviä sivustoja, joten onkin aika jatkaa uudella vaihteella ja kaartaa loppusuoralle rallipelin tahdissa.
Tässä tulee ModNation Racers arvostelu!

Heti alkuun PELISAITTI haluaa tehdä asian selväksi lukijoille, ModNation Racers peli ei ole Mario Kart! Pelit toki voivat olla kovinkin samanlaisia ja niissä on sama juoni, mutta siitä huolimatta näin ei ole. Kuitenkin on syytä mainita että yhtymäkohtia löytyy niin paljon että PELISAITIN toimituskin ihmetteli yhdennäköisyyttä.

Molemmissa peleissä suuressa osassa on ajaminen, tämä ei ole tosin vuoden 2010 pelimarkkinoilla kovinkaan outoa autopeleissä. PELISAITTI pystyykin luettelemaan lukuisia eri pelejä joita pelaamalla pääsee ajamisen makuun. ModNation Racersin vahvuus onkin aivan muualla ja siitä seuraavaksi.

PELISAITTI alkoi pelaamaan ModNationia toimiston sohvalla ja ensiksi silmä jäi kiinni PELISAIITN toimituksen suureen pelivalikoimaan. Meidän peleistä voisikin kirjoittaa kokonaisen listan että se aukeaisi muille. Myös ModNation Racers pelin graafinen ilme oli aika kiva, mutta PELISAITTI ei ole vakuuttunut vain siitä.

Kisat pelissä (ModNation Racersissa) koostuvat ajokilpailuista joita ei tarvinne selittää. Kisan tarkoituksena on ajaa mahdollisimman hyvä sijoitus ja sijoittua kärjen joukkoon. PELISAITTI sijoittuikin usein aina kärkeen, mutta myös silloin tälläin jonon hännille koska tasa-arvoisuus on toimitukselle tärkeää. Näin ei nettipelissäkään saa ikävää mainetta.

PELISAITTI on kätevä käsistään, mutta pelin rataeditoija ei ole toimituksemme mieleen.
Sitä paitsi miksi meidän pitäisi alkaa tekemään muiden työtä koska ratoja tulee ilman PELISAITTIAKIN vaikka kuinka monta. Tästä huolimatta olemme luoneet jo tätä kirjoittaessa 63 rataa, mutta emme aio niitä julkaista.
Mahdollisuus on myös luoda oman näköisiä hahmoja ja saimmekin lihaksikkaan hahmon tehtyä. Kuitenkin PELISAITTI kritisoi liian tarkkoja hahmoja joita on luotu peliin, sillä niiden näkijät eivät välttämättä osaa itse tehdä vastaavanlaisia ja peli-into laskee tosin ei PELISAITIN.

Pelin vahvuus on vahvassa tunnelmassa joka on PELISAITIN toimistossa kun peliä pelaa sohvalla ja Full HD (40") televisiolla.
Kannattaa siis HDMI piuha kiinnittää vastaanottimeen että PELISAITIN toimituksen tunnelma välittyy kotisohvallekin.

4 kommenttia:

  1. Eikö PELISAITTI ole saanut maailman parasta putkimiestä postilaatikkoon? Katsokaahan patterin väliin.

    VastaaPoista
  2. Olemme saaneet ja kirjoitan tekstiä koko ajan, tosin kohta pitää tämän tekstin kirjoitus lopettaa ja kirjoittaa arvostelu mariosta.

    t: jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  3. Näin autoilupelien hengessä ehdottaisin, että laajennatte arvostelua ja testauskäytäntöänne ihan oikeisiin "ajopeleihin". Voisitte ihan näin esimerkiksi ottaa allenne tuollaisen upouuden tuplaturbolla ja VR38DETT-moottorilla varustetun 530 hevosvoimaisen Nissan GT-R urheiluauton, varata riittävä matka suoraa asfalttia huippunopeuden (311 km/h) saavuttamiseen, asettaa suoran päähän pari metriä paksu betoniseinä ja täräyttää täysiä sitä päin koko toimituksen voimin.

    Sen jälkeen voisitte kirjoittaa (jos pystytte) PELISAITTI-palstallenne arvostelun ajokokemuksesta ja törmäystestistä sekä oliko Nissanin turvallisuudessa mahdollisesti jotain parantamisen varaa.

    Lisää vinkkejä loistavalle palstallenne saatte lähettämällä postia osoitteeseen "f15t_f*ck1n@midgets.com"

    VastaaPoista
  4. Meillä ei ole ajokorttia, mutta tulevaisuudessa sellainen voi olla hankinnssa.

    t: Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista