torstai 3. kesäkuuta 2010

Blur

Pelisaitti jatkaa musiikkipelirintamalla, kun kerran on nopeuteen päässyt. 90-luvun puolivälissä Britannian musiikkirintamalla käytiin jännittävä taisto, kun brittipopin kuninkuudesta kamppailivat Blur ja Oasis. Vastakkainasettelu oli lähinnä sikäläisen kärkkään musiikkimedian aikaansaannosta, mutta lähtivätpä bänditkin mukaan tuohon sanansäilän vispautukseen. Pahin buumi on ollut ohitse jo vuosikaudet, mutta hiljalleen on kuulunut uutisia taas Blurinkin aktivoitumisesta.

Paluuta juhlistetaan myös pelillä, jota pääsimme Pelisaitissa testaamaan. Nykyään näyttää musiikkipelien ihmeellisessä maailmassa olevan suosittuna käyttää alkuperäisversioiden sijaan vahvasti remixattuja kappaleita. Tässäkin saimme ottaa korvan käteen, jotta erotimme edes häiveitä Blurin suosituimmista hiteistä. Ilo oli kuitenkin huomata, että aiemmasta Guitar Hero -arvostelustamme on otettu onkeen! Nyt edettävä rata tosiaankin mutkittelee ja on paljon eläväisempi kuin Guitar Heroissa. Pienenä miinuksena tosin se, että pelin mukana ei kitaraa tullut, emmekä saaneet yhtäkään toimituksen kitaroista toimimaan pelin kanssa, joten pelikokemus jäi parhaimmillaankin vajaaksi. Tästä johtuen neljä tähteä tälle.

2 kommenttia:

  1. Jatko-osaa ei kai vielä ole tulossa, mutta lienee selvää kaikille musiikkipelien ystäville että se sisältää Gorillaz bändin ajelua.

    T: jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  2. Ymmärsin että Gorillaz-bändin ajelua sisältää tuloillaan oleva parturipeli.

    VastaaPoista