tiistai 6. heinäkuuta 2010

Naughty Bear


PELISAITTI (Suomen suurin ja kasvavin pelisivusto internetissä) ei ole mennnyt puiden keskelle lomalle, vaikka ilmat ovat hääppöiset ja nallet siellä ovat. Ei! PELISAITTI on toimituksensa sohvalla ja voisi jopa sanoa että olemme eksyneet konsoleiden metsään, sillä PELISAITIN toimituksessa on todella monta eri konsolia.
Yhdellä näistä konsoleilla seikkailee Nalle ja tässä tulee siis Naughty Bear arvostelu!

Sivustomme (PELISAITTI) on menneiden kuukausien aikana törmännyt toistakin toisempaan peliin ja ei näy peliryöpylle loppua. Postilaatikkoomme kulkeutuu tuon tuostakin yhä useampia arviokappaleita (normaali pelikappale joka on tarkoitettu arvioitavaksi by PELISAITTI) ja nyt tuli tämä peli.
Pelissä on tarinana kehyskertomus joka sitoo koko pelin tapahtumaketjun yhteen, pelin koukkuna on että nyt on hahmoina karhut. Onkin ihme että peli ei ota tästä mitään enempää irti, vaan pelintekijät ovat höyltyneet antamaan eläimille inhimillisiä piirteitä (tappaminen puukolla).

Naughty Bear pelissä on samat toiminnat niin PS3:lla ja Xboxillakin mutta silti ne toimivat.
Erilaiset haasteet antavat lisää pelaamista, mutta loppujen lopuksi vievät vain aikaa PELISAITIN toimituksen arvosteluajasta. Lyhyemmät pelit muutenkin ovat parempia yleensä.

Pelin graafinen ilme on värikäs mutta maanläheinen, se ei prameile liikaa ja kontrasti tasot tv:stä kannattaakin pitää aisoissa että nyanssit eivät katoa moskiittokohinaan. Renderöinti toimii, mutta ruudun päivitys takkuaa.
Melkolailla siis tuttua, mutta onneksi tälläkin rintamalla on ässä hihassa.

PELISAITTI on pelannut nyt Naughty Bearia jonkin aikaa ja tämän kokemuksen perusteella aiommekin palata pelin pariin myöhemmin. Mutta nyt PELISAITIN on aika kirjoittaa uutta teksitä.

9 kommenttia:

  1. Lopettakaa.

    Internettiin.

    Kirjoittaminen.

    Oikeasti.

    VastaaPoista
  2. Niin mikähän tämän sivuston nimi mahtoi olla, meni ihan ohitse?

    VastaaPoista
  3. Sivuston nimi on PELISAITTI,
    se lukee tuolla ylhäälläkin palkissa.

    T: Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  4. PELISAITTI teki sen taas! Valaiseva arvostelu, joka saa tämänkin allekirjoittaneen kävelemään suoraan pelikauppaan peliä ostamaan Wiille. Maahantuoja kiittää, kun peliharrastaja lompsii lompakko ojossa kuluttamaan peleihin vähät rahansa, mutta kyllä tälläistä on pakko tukea. Nallen kosto on kauhea!

    Kiitos PELISAITTI!

    VastaaPoista
  5. En muuten omista Wiitä, saako tämän Xboxille?

    VastaaPoista
  6. Vaikka PS3 on oikeasti parempi. Saako tämän sille?

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia PELISAITILLE PELISAITTIMAISEN laadun saamisesta tässäkin PELISAITIN arvostelussa. Luen jatkossakin PELISAITIN jäätäviä syväanalyysejä luen jatkossakin täältä PELISAITISTA. Naughty Bear lähtee PELISAITIN ansiosta nyt ostoon, kiitos vielä kerran PELISAITILLE. PELISAITTI on todellakin suomen johtavia sivustoja.

    T: Pantsa / PELISAITTI FAN

    VastaaPoista
  8. Hei vaan Jyrille ja Anonyymille ja kiitoksia.
    PELISAITTI on testannut XBOX360 versiota tästä pelistä, mutta emme näe syytä miksi sitä ei saisi ostaa muillekin alustoille. Kuitenkin PELISAITIN toimistossakin on kaikki konsolit niin niiden välillä joutuu välillä arpomaan parasta pelikaveria.

    Meidänkin mielestä arvostelu oli hyvä ja jatkossakin tämä arvostelu on luettavissa osoitteessa pelisaitti.blogspot.com

    T: Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  9. MITÄ VITTUA PELISAITTI?

    VastaaPoista