keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

The Sims 3


Suurena (sekä fyysisesti) The Simpsons -tuotesarjojen ystävänä ajattelin tutustua tähän lähes samanlaiseen, mutta kovin erilaiseen peliin. Kunhan peli on asennettu niin ensityönä päästään luomaan uutta ihmistä, jolla peliä sitten pelataan. Ihmisen teko oli kovaa puuhaa, muttei realistista eikä lainkaan niin kivaa. Positiivisesti lopputuloksen ulkomuotoon pääsi kyllä vaikuttamaan enemmän.

Hahmo kun on luotu niin sitten sille hankitaan koti ja koitetaan löytää jostain jotain pelattavaa. Itse en löytänyt pelistä yhtään kenttiä, vaikka kovin harhailin ympäristössä. Vessan sentään löysin. Peli kyllä vaikutti seikkailupeliltä, mutta kovin hankalalta sellaiselta. Ehkä kyse onkin realististrategiasta. Grafiikka on kyllä kivaa, mutta paljon kohuttu ihmisentekovaihe oli suuri pettymys. Siksi neljä tähteä tälle.

3 kommenttia:

  1. PC alustan pelit näyttääkin poikkeuksestta olevan huonoja

    VastaaPoista
  2. Oliko sims kylän asuntojen hintoihin vaikuttanut nykyinen talouskriisi vai joko simskylässä ollaan käännytty nousuun?

    VastaaPoista
  3. Ei kun niistä ei tarvinnut erikseen maksaa. Riittää kun maksaa kaupassa pelin hinnan tai sitten saa ilmaisen arvostelukappaleen.

    VastaaPoista