tiistai 16. kesäkuuta 2009

Ghostbusters



"Because bursting makes me feel good"

PELISAITIN keski-ikä alkaa olla jo sillä mallilla että lähes kaikki meistä on joskus nähnyt hienon kauhukomedian nimeltään Ghostbursters. Elokuvanhahmot ovatkin iskostuneet PELISAITIN tekijöiden aivokalvolle josta niiden nimiä on helppo pudotella aina keskusteluun. Ladataan siis proteiinitykkimme ja otamme haamuansat pölystä sillä tässä tulee PELISAITIN Ghostbusters arvostelu.

PS3 peliä on aina ilo odotella ja onkin hienoa huomata niinkin hyvä peli kuin Ghostbursters on julkaista Playstation Corporationin omalle pelikonsolille. 
Pelin juoni alkaa siitä mihin elokuva on loppunut ja pelaaja löytääkin itsensä taas pelin tiimellyksestä. Ei siis aikaakaan kun onkin jo aaveet taivaalla ja tykki valmiina selässä. On siis aika liittyä Peten, Rayn, Egonin ja sen mustan miehen seuraan. 

Ghostbusters peli ei ole orjallinen jäljennös elokuvista ja siksi monia yllätysiä tuleekin vastaan pelatessa. Pelaaja ei voi pysähtyä pelaamasta sillä pelin toiminta ei ole ainoastaan Ghostbusters henkistä vaan myös ennen nähtyä. On siis todella hyvä että kädessä on SixSaxis ohjain. 

Pelin kestoon nähden (jopa USEITA tunteja!) pelin kuvanlaatu on hyvä. 
Hienoimmat rakennukset ovat diagonaalisia ja niiden pikselit eivät tunnu loppuvan kuin ennen pelin tekijätietoja.  Ääninäyttelijät ovat tuttuja aiemmista osista. 

PELISAITTI aikoi järjestää Ghostbursters aiheisen kilpailun mutta palkinnot olivat niin hienot että ne jääät koristaman PELISAITIN toimitusta. 

kuva: GGGG
ääni: GGG
Pelattavuus: GG
Ghostbusters GGGGG

(testattu PS3 versio)

2 kommenttia:

  1. Nää arvostelut on kyllä käsittämätöntä soopaa... Onko arvostelija vasta oppinut kirjoittamaan vai mikä mättää? Vai onko tää vaan huonoo läppää? Tai sit kirjoittaja on kännissä tai jossain muissa substansseissa kun tuntuu pikkasen tuo ajatus hyppivän. Noh kukin taaplaa tyylillään.

    VastaaPoista
  2. "Proteiinitykki" - Protonitykki

    "On siis aika liittyä Peten, Rayn , Egonin ja sen mustan miehen seuraan" Winston Zeddemore

    "Pelin juoni alkaa siitä mihin elokuva on loppunut" Ghostbusters (1984) , Ghostbusters II (1989) ja Ghostbusters - The Videogame (1991)

    Ei ihan nappiin mennyt arvostelijan tuntemus 'Ghostbusters' elokuvista ja pelistä.

    VastaaPoista