tiistai 10. helmikuuta 2009

Spider-Man™: Web Of Shadows



Spider-Man TM: Web of Shadows perustuu suosittuun elokuva/animaatio/sarjakuva/pussilakanahahmoon joka on kaikkien huulilla.

Hämähäkkimies on super sankari ja vapaaaikana reportteri toimituksessa. PELISAITIN Toimituksessa pidettiin "Kuka on PELISAITIN Peter Parker?" äänestys ja sen voitto jäi kaikilta saavuttamatta. Ei siis olekkaan ihme että Peter Parker ON Spider-Man TM haastajia kun ei ole!

Pelissä on tarina.
Tarina ei ole kummoinen mutta rakeenteellinen haaste on katsojan, tai tässä tapauksessa pelaajan, harteilla. Siksi onkin tärkeä katsoa minkä polun tallaa koska eroilla on väliä tässä pelissä!

Ohjaus on suunniteltu hyvin mikä onkin tarpeen koska peli on tehty monelle jalustalle ja peliä voi pelata niin xboxilla, ps3 laitteella (jes!) ja Wiillä (jes!). Peli on myös mainio esittelykappale kaikille Spider-Man TM faneille.

Siis ei muuta kuin verkot kireälle ja siimaa ranteista.
Pois alta täältä tulee markkinoiden paras Spider-Man TM peli.

(testasin version)

2 kommenttia:

  1. Eihän teillä toimituksessa ole samoja tietoenator TM eduskuntaäänestyskoppeja kaikkii äänestyksiin. Voi johtua myös siitä. Tai sitten ei. Mutta Sampan halut kuituihin saattavat johtaa johtolangoille käsistä tuleviin seitteihin ja kireisiin siimoihin. (kom.huom.)

    VastaaPoista
  2. Äänestyksemme johdosta onkin perustettu nyt Pelisaitin toimituksessa totuuskomissio, jonka ratkaistavaksi jää äänestyksen lainvoimaisuus. Virkkuukoukkujensa takaa pettymystään kommentoi myös Pelisaitin May-tädiksi valittu jäsen.

    VastaaPoista