perjantai 6. helmikuuta 2009

Siren Blood Curse



Amerikkalaisen reality-kuumeen riehuessa kovemmillaan puskee markkinoille viimein peli tuosta maailmasta. Pelissä on kuvausjouko joka matkaa salaperäiselle maastolle Japaniin, jossa Hanuka vuorilla on jotain hämminkiä ollut.

Hauska alkaa aika pian pelaamisen jälkeen, etenkin jos tykkää pelistä. Sivustakatsojalla voi olla ongelmia ymmärtää pelin ideaa.
Peli voisi vaikka mennä kategoriaan kauhupeli tai realitykauhupeli. Sillä ei ole oikeastaan väliä, sillä peli kompastuu jo aika pian sen jälkeen kun pelaamisen on aloittanut.

Innovatiinen mutta struktuuriltaan perinteinen peli vie pelaajan matkalle japaniin,
mutta matkan määrää ei kasva, joten pelaajan pitää olla oikeassa ympäristössä jos pelimaailman sisään haluaa.

Ennenkin on Pelisaitin toimituksessa pelattu lahtauspelejä mutta Siren Bloon & Curse menee jonnekin sinne muiden joukkoon ja saa työskennellä että pääsee huomatuksi.

Playstation 3:sta en voi peliä moittia, se on kuitenkin markkinoiden laadukkain paketti ja ohjaimen kanssa pelitkin maistuu hyville.

(testasin ps3 version)

3 kommenttia:

  1. Oliko Samppa pelin (kotelon)testimaistajana? Joissakin peleissä on semmonen venyvä muovikelmu ja joissakin semmonen erilainen. Miten tässä tapauksessa? Ja joissakin esim. nintendolla muovin pilkkomista helpottava nintedo aukaisuviiva muovissa.

    VastaaPoista
  2. Samppa pitää raksuvammasta sellofaanista, siihen se on meinannut tukehtua 4 kertaa. Pehmeään elmukelmuun vain kerran ja sekin oli silloin kun söi minun eväsleivän liian innokkaasti.

    VastaaPoista