torstai 12. helmikuuta 2009

Killzone 2

Nyt se on täällä!
Kauan odotettu uusi PELISAITTI Arvostelu!
Lisääkin on tulossa kunhan tämän saa alta pois.
PELISAITIN toimituksessa onkin pidetty äänestys sitä kuka saa tehdä tämän arvostelun. Minä voitin koska olin äänestyksen aikaan sairaslomalla.

Killzone 2 on jatko-osa aiemmalla Killzonelle. Jopa pelinkansi muistuttaa edellistä osaa. Aiempi peli julkaistiin aiemmalla Sony Corporationin konsolilla joten suomessa sit ei ehkä ole näkynyt (?).

Pelinrunko on suunniteltu Call of Dutyn pohjalle ja usein sen huomaakin siitä että pelin tiimellyksessä pelaajasta näkyy vain ase (tämä tunnetaan jo liian tutuksi käyneellä termillä kolmanne osapolven pelinäkymä).
Peli ei siis tämän takia pääse loistamaan graafisella osa alueella koska pelihahmon ilmeet jää näkemättä. Kumppaneita vilisee kyllä ruudulla mutta heistä ei välitä koska usein he ovat vain saman joukkueen muita jäseniä eikä tuttuja oikeasti.

Pelin aseet on komeita mutta realistempi ote olisi toivottavampaa seuraavaan osaan. Laserpyssyt ovat kovin Star Warsimaisia jo vuonna 2009.

Pelin tarina on sotaisa ja siksi PELISAITTI ei otakkaan siihen kantaa. SODASSA EI OLE VOITTAJIA!

Killzone 2 on ennen nähdyn oloinen ja se on pikaisesti pelattu jos pelaa useamman kymmenen tuntia nopeasti.
Peli oli muuten tallennettu ensimmäistä kertaa (??) Blue Ray levylle joka mahdollistaa kapasiteetin pelille. Muuten tämä olisi ollut 2 levyinen.

Tiivistettynä Killzone 2 olisi hyvä peli nyt se on jopa mainio oikeassa ilmapiirissä ja sitä ei PELISAITIN toimistolla lopu!

(Testasin PS3 version)

5 kommenttia:

  1. Killzone 2 vaikuttaa todella mielenkiintoiselta peliltä! Minulta on vaan se aiempi osa jäänyt myös pelaamatta, joten olisi tarinan kannalta hyvä pelata se aiempi ensin. Mikähän se aiemman pelin osa on?

    VastaaPoista
  2. se aiempi on killzone 1 jatko-osa on kill zone 2 .. ykkösessä on kuulemma samat bugit kuin tässä, eli pelaajan kasvoja ei näy. tarina on huono.

    VastaaPoista
  3. Yritä Jarkko opetella kirjoittamaan ensiksi ennen kuin alat tekemään peli arvosteluja. Ja asioista kannattaa ottaa selvää, tuosta jutustasi paistoi tietämättömyys läpi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ehdotuksesta, PELISAITTI ottaa kaikki ehdotukset huomioon tulevissa arvosteluissa.
    Muistahan lukea muutkin arvostelumme.

    T: Jarkko (PELISAITTI)

    VastaaPoista
  5. Hyvä ja asiantunteva arvostelu. Arvostelussa on hienosti menty pelin kiiltävää pintaa syvemmälle, ja ilmeisesti joitain lukijoita ärsyttävälläkin tavalla kaivettu oleellinen esiin. Tämä on loistava esimerkki hyvin kirjoitetusta ja asiantuntevasta arvostelusta. Onnea muuten Pelisaitin 1-vuotis syntymäpäivän johdosta!

    T: Pazze

    VastaaPoista