torstai 5. helmikuuta 2009

Dragon Ball: Origins


Dragon Ball: Origins on Nintendon DS (tai DS lite tai DSi:lle) tehty käsikonsoli peli joka perustuu kiinalaiseen piirrettyyn.
Tämä piirretty onkin nähty myös suomen kanavailla, mutta toisin kuin tässä pelissä, suomessa se on suomenkielinen (ohjelma, ei peli).
Pelin kieli on ympärimaailman kaikkialla sama, mutta kiinassa se on kiinaksi.

Pelin ideana on hieman salaisuuksien verhoon jäävä tarina, joka selviää vain peliä pelaamalla. Toimituksessa peliä pelattiin vuorotellen joten jokainen sai oman pienen hetkensä ja pienen palan tarinaa myös. Tätä voi suositella etenkin monilapsiselle perheelle.

Nintendo DS:n kontrollit on ollut jo pitkään markkinoiden omintakeisimmat ja tässäkin pelissä voi mukana olevaa (laitteen, ei pelin) tikkua käyttää käyttämällä sitä alaikkunaan. Hieno ja tuo peli fiiliksen.

Suosittelen tätä etenkin pelisarjojen faneille.

6 kommenttia:

  1. Osaatteko mandariini kiinaa siellä toimituksessa vai mitä hedelmiä siihen kielivalintaan kuuluu?

    VastaaPoista
  2. Nyt en ymmärrä kysymystä, mutta pelisaitin suosikki hedelmät on banaani ja tomaattiketsuppi.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Minun hetkeni pelin parissa rajoittui kyllä vain kotelomuovin poistamiseen (ärsyttävin hetkistä) ja sain pienen palan sitä muovia, en tarinaa. Toivottavasti ensi kerralla arvonnassa käy paremmin.

    VastaaPoista
  5. Näin talvella kannattaa laittaa peli patterin väliin niinkuin toimituksessa joskus on ollutkin tapana jolloin muovikelmut sulaa ja kaikille jää aikaa nauttia muutakin kun muovia. esim. tarinaa. Kesällä hyvä vaihtoehto on pallogrilli.

    VastaaPoista
  6. patterin väli on jo täynnä sinne pudonneita pelejä.

    VastaaPoista