sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Far Cry 4

Elephantti on Far Cry 4 -pelin ainoa todellinen ystäväsi

PELISAITTI on miettinyt koko vuoden että mikä olisi videopeli joka olisi sellainen peli jota voisi kehua vuoden parhaaksi. Tuskin tulee yllätyksenä että sellainen peli on olemassa! 
Far Cry 4 -videopeli on julkaistu monelle konsolille ja nyt se julkaistaan arviomuodossa myös PELISAITIN arviona. Tässä Far Cry 4 arvio! 

Far Cry 4 on pelisarjan viimeisin osa.
Sitä edelliset pelit ovat olleet Far Cry (ei arvioitu PELISAITILLA), Far Cry 2  (arvioitu PELISAITILLA jo vuonna 2008) sekä Far Cry 3 (ei arvioitu PELISAITILLA).
Nyt on neljännen osan vuoro.

Peli (Far Cry 4) saa alkunsa kun pelin päähenkilö, James Gayle, saa kutsun äidiltään viedä ruukku maahan. Myöhemmin käy ilmi että äiti onkin koko ajan ollut kuollut ja pelin pääpahis on (kai?) kutsunut James Gaylen luokseen. Sattumaahan ei ole että James Galen isä on myös ollut samassa maassa ja taistellut kapinallisia vastaan.
Tästä saa alkunsa peli jonka juonen olen jo unohtanut mutta joka ei lepää edes konsolin kiinni ollessa.

Far Cry -videopelin hienous on sen upeassa kartassa joka on koristeltu erikoisin symbolein. Se kohta missä on timantin kuva ei olekaan timanttikaivos vaan sota-tantere jossa saa ampua. Eläimenkuva taas kertoo siitä että nyt ei olla enää ihmisten mailla. Lukuisat muutkin symbolit ovat jonkin verran outoja mutta yksi ainakin tarkoittaa postimerkkiä.
Sääli että pelin juonitehtäviä on vähemmän.

Pelin kontrollit (Far Cry 4) ovat tuttua pelaajille. Pelasimme (PELISAITTI) peliä PS4 konsolilla (HD 1080p) ja useammat tehtävät menivät läpi jopa ekalla pelikerralla.
PELISAITIN sohvalla istui parhaimmillaan jopa kolme tyyppiä jotka neuvoivat miten piti voittaa.
Kuoleminen on tuttua ja siksi se ei tuntunut pahalta.

Far Cry 4 tapahtuu Nepalissa ja siksi elephantit ovatkin mukana pelissä.

Hieno kokemus tämä oli ja upea paluu vanhaan kunnon pelimaailmaan joka ei tapahdu kotinurkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti