maanantai 22. joulukuuta 2014

Call of Duty: Advanced Warfare

                                                  Kevin Spaceyn roolisuoritus on muistettava sen cgi:stä

PELISAITIN toimistuksen pelisohva on ollut koko loppuvuoden 2014 aika kiireinen. Pelejä on laitettu konsoliin ja otettu pois niin että kaikki pelit saavat samanlaisen mahdollisuuden. Ei liene yllätys että yksi peli joka kävi konsolissa oli Call of Duty: Advanced Warfare. 
Tässä Call of Duty: Advanced Warfare arvio!

PELISAITIN toimituksessa kävi kuhina kun tämä peli julkaistiin. Samalla jouduimme pitämään myös palaveria että miten peli (Call of Duty: Adcance Warfare) pitäisi arvioida. Olisiko kenties paikallaan pitää välianimaatiot omillaan ja pelin toiminta toisessa? Vai onko koko peli paketti jonka arvio on kokonaisuus?
PELISAITIN toimitus on nähnyt monia pelejä joten arvion teko oli helppoa.

CoD:AW (Call of Duty: Advanced Warfare) vie pelisarjan uudelle uralle. Kenties pelintekijöiden mielestä oli aika uusia pelimoottoria koska aiemmat osat olivat jo uuden sukupolven koneilla? Jälki on ollut onneksi aika hyvää, eikä siitä pitäisi valittaa.

On valitettavaa että Kevin Spacey on tässä pelissä. Paremmin hänen kykynsä olisi näkynyt pelissä jossa olisi enemmän draamaa. PELISAITIN toimituksen mielestä ei ole toivottavaa, eikä uskottavaa että näyttelijät tekevät pelihahmojen ääniä. Kuitenkin on mainittava että Kevin Spacey osaa näytellä.

Advanced Warfaren juoni etenee mutta sen syvyys on usein vain pinta raapaisu (kun taas mm. Last of Usissa ei ollut). Ampuminen onkin PELISAITIN mielestä asia joka pelastaa tämän pelin monien muiden pelien alta. Mukaan tuotu uusi puku on iloinen yllätys mutta toivoimme että sen olisi voinut ottaa pois. Peli ei kaipaa uutta jos siinä on Kevin Spacey.

Kuitenkin toimintakohtaukset kaipasivat uuden puvun toimintoja joten hyvä että sitä ei jätetty pois koodaajien toimesta vaan siitä otettiin kaikki irti, etenkin toimintakohtauksissa.

Pelin visuaalinen ilme on tehnyt vaikutuksen moniin peliarvioijiin, mutta PELISAITIN toimitus keskittyi liikaa pelaamiseen eikä aikaa ollut katsoa ruutua. Seuraavalla pelikerralla katsomme vain taustoja jos ne ovat hyviä.

Onko Call of Duty: Advanced Warfare sitten kaiken sen kehun arvoinen? PELISAITIN mielestä on mutta enemmän olisi kaivattu tekijöitä jotka eivät muuttaisi kaavaa. Ensi vuonna parempia uudistuksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti