tiistai 14. tammikuuta 2014

Resogun

Pelisaitti on yhä innoissaan uudesta konsolisukupuolesta ja julkaisupelien parissa riemulle ei ole löytynyt rajausta. Aloitamme ja kenties myös lopetamme niitä käsittelevän sarjamme Resogun-arvostelulla.

Kuten hyvin tiedätte, on grafiikka yksi pelin näkyvimmistä ominaisuuksista. Grafiikka vie myös tilaa näytöllä, joten sitä varten pitää olla riittävästi resoa. Vanhoissa konsoleissa resoluutio oli rajattu kuin terävällä saksella varsin suppeaksi, joten kuvassa ei näkynyt kaikkea, mitä olisi halunnut nähdä.

Jo varhaisessa vaiheessa kuulimme rypäleviinin kautta, että uudet konsolit muuttavat kaiken ja tarjoavat aitoa korkeapiirtoista resoluutiota. Kuulimme myös PS4:lle tulevasta Resogunista. Niinpä heti konsolin saatuamme laitoimme sen päälle ja painoimme nappia tässä ihmeosoittimessa ja katso! Resoluutio oli todella täysi HD! Tälle innovaatiolle neljä tähteä.

3 kommenttia:

  1. Kyllä taitaa sittenkin uusi pleikkari olla hintansa väärti ainakin nyt kun PELISAITINKIN arvostelusta on joku sen peleistä saanut täydet neljä tähteä

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiinnostavaa nähdä millaista jälkeä uusilla koneilla saadaan aikaan vaikka vuoden päästä julkaisusta, kun pelintekijät saavat hyödynnettyä tehoja paremmin. Ekat pelit ei koskaan kuitenkaan pysty näyttämään konsolin todellista mahtia.
    ps. liityin seuraamaan, jos vastavisiitti kiinnostaa se onnistuu täältä: http://pelikaappi.blogspot.fi/
    (ellei ole entuudestaan tuttu siis :p)

    VastaaPoista
  3. Avasin arvostelun kuvituskuvan, eikä se täyttänyt koko täysi-HD:istä näyttöpaneeliani. Onko vika renderöinnissä, vai missä? Lisäksi kuvassa olisi saanut olla enemmän tissejä. Arvostelulle siksi vain neljä tähteä.

    VastaaPoista