tiistai 6. marraskuuta 2012

Sleeping Dogs

Ei nukkuva koira haavaa tee, joten PELISAITILLA vuorossa on tällä kertaa Sleeping Dogs -arvostelu. Ensimmäisenä todelliseen kuivaansuoneen iski eläinhoivapeleillään Nintendo, jonka Nintendogs sai jokaisen miehen parhaan ystävän toteuttamaan hoivaviettelystään kätevästi ja käsikonsolilla. Muutkin ovat nyt heränneet tähän buumiin ja oman osanottonsa esittelee myös Square Enix nimikkeellään Sleeping Dogs.

Pienten ja lasten vanhemmat alkuperäisiä Nintendogseja pitivät joskus turhan riehakkaina, sillä kuvaruutulemmikit välillä hyppivät ja räksyttivät, mikä saattoi pelästyttää pienokaisen. Square Enixin kenttäsuunnittelijat ovat jatkojalostaneet ideaa ja ottaneetkin pelinsä keskiöön nukkuvat koirat, hoivantarve on pienempää eikä virtuaalilemmikeistä ole näin häiriöksi asti

Peiln valikko tarjoaa pelin aloitusmahdollisuuden, jota hyödyntämällä pääsee aloittamaan pelin. Peli on tuttuun nykytyyliin kuvailtu kolmannesta persoonallisuudesta. Alussa pelissä on oikeaoppisesti yö, jolloin koirat tunnetusti nukkuvat. Lisäksi sataa vettä, eli on niin sanottu koiran ilma. Puitteet ovat siis kunnossa. Pelikokemusta haittaa kuitenkin muut paikalle tulevat pelihahmot (avattaret), jotka mekastavat siihen malliin, että koiria ei mistään löydy. Tämä on huono käänne, jota emme PELISAITIN toimituksessa osanneet odottaa. Tämän perusteella oikealta arvosanalta tuntuu neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti