keskiviikko 6. tammikuuta 2010

MAG: Massive Action Game (PS3)


PELISAITTI aloittaa uuden vuoden (2010!) räjähdyksellä, kranaatin sirpaleilla ja hylsyillä!
Kinkkua on tuskin saanut alas kun alkoikin jo uusi aikakausi pelimaailmassa!
PELISAITTI sai ennakkokäsityksen peleistä ensimmäisten joukossa, kun PELISAITTI sai uskomattoman mahdollisuuden testata uutta PS3:n (Playstation Corp. konsoli) heti vuoden alkuun. Tämä osoittaa että vuodesta 2010 tulee PELISAITIN voittokulun uusi pylväs tien viereen!
Tässä siis ensikosketus arvostelu huikeasta sotapelistä MAG!

MAG: Massive Action Game on huikea peli jonka alustana toimii PS3. Muille konsoleillle tätä lienee turha odottaa, mutta PELISAITTI kuitenkin varoo sanojaan sillä kerran jos toisenkin on asiat muuttuneet sitten kirjoitetun tekstin.
Pelin on kehittänyt Zipper yhtiö josta PELISAITTI ei ole ennen kuullut, mutta ilmeisesti yhtiö on taitava jos näin iso peli on heille annettu kehitettäväksi.

MAGin huikea ominaisuus on sen kattava nettipeli jota voi pelata verkossa.
Pelin alkaessa voikin luoda hieman persoonallisen hahmon ja hänelle voi valita jopa äänen. PELISAITIN hahmosta tulikin aikalailla meidän näköinen, mutta muuten hahmon luominen on aika turhaa. Miksikö? Peli on Fist Person Shooter-peli ja pelaajan kasvoja ei näy! Käsittämätön virhe peliyhtiöltä taas!

PELISAITTIIN teki vaikutuksen pelin ilme joka todellakin tuo mieleen sotaisan pienen kylän jossain euroopassa. Talot ovat puusta ja lukuisat puulajit ovat kuin omalta takapihalta. Joskus on jopa sääli että nämä kauniit puut ja maisemat joutuvat kärsimään luotien sivuvaikutuksesta (kuolemasta). Tämä on silti välttämätöntä sillä lukuisat vapaudet, jotka meille ovat itsestäänselvyyksiä, eivät olisi auenneet koko kansalle ilman sotaa.
Grafiikasta siis täydet pisteet.

Mitä jää käteen kun on MAGia pelannut? Arvostus ainakin nousee PS3:a kohtaan sillä se pyöritti nätisti myös verkkopelin. Aseen kanssa räimiminen on toki taitolaji ja jos tämän hallitsee niin voi olla että peli avautuu paremmin.

7 kommenttia:

  1. "Peli on Fist Person Shooter-peli ja pelaajan kasvoja ei näy!
    Käsittämätön virhe peliyhtiöltä taas!"

    Hitto toi on kyllä törkeetä... Ihan käsittämätöntä. Kasvojen näkymättömyys vielä menee, mutta Fistaus on kyllä liikaa.

    VastaaPoista
  2. En ole kyllä vähään aikaan lukenut noin karmeata tekstiä. Fistaus on vielä asia erikseen. Täysin jonninjoutavaa tekstiä ja yksi ainoa kuva. Mitä olen itse nyt pelannyt MAG:a niin sain luultavasti enemmän irti siitä 1h aika kuin toveri kuusentutkija.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kommeteista.
    PELISAITTI yrittää jatkossakin arvostella pelejä jotka kiinnostavat lukijoita.
    Hyvää alkanutta vuotta
    T: Jarkko/PELISAITTI

    VastaaPoista
  4. Onko tää joku vitsi?

    VastaaPoista
  5. Tätyy myös kommentoida, että surkea arvostelu, jonka perusteella ei todellakaan osaa sanoa, mitä peli pitää sisällään.

    Ei näin.

    VastaaPoista
  6. Kaikella kunnioituksella ja hyvästä yrityksestä arvostella peli mutta oli kyllä huonoin arvostelu mitä olen koskaan lukenut mistään pelistä. Ei niin mitään informaatio arvoista irtoa koko jutusta. Sillä lailla...

    VastaaPoista
  7. just näin, pelisaitti! (no okei, ei näin!) :D
    ensinnäkään, arvostelusta ei voi päätellä pelin juonta, tarkoitusta, tehtävää eikä siis yhtään mitään poislukien hahmon editoinnin, joka lienee ei-niin-tärkeä ominaisuus. eli, voisitte jatkossa kertoa pelistä ja sen MERKITTÄVISTÄ ominaisuuksista enemmän, kiitos :)

    P.S. Ei se ole virhe peliyhtiöltä jos peli on First Person Shooter! Katsokaas, eihän kasvoja muutenkaan näkisi takaapäin jos kyseessä olisi Third Person Shooter. Kasvot näkyvät moninpelissä muille pelaajille!

    VastaaPoista