maanantai 11. tammikuuta 2010

Bayonetta

PELISAITTI ei ole koskaan uskonut yliluonnolliseen eikä PELISAITIN toimitusta voi pitää minään kyöpelinvuorena, vaikka kerta toisensa jälkeen taiommekin esiin toinen toistaan järisyttävempiä arvosteluja.
Silti joskus voi olla että PELISAITTIKIN törmää peliin joka saa haluamaan yliluonnollisia voimia ja sellainen peli voi olla vaikka tämä noitaisa kikkailu peli.
Tässä siis Bayonetta arvostelu PELISAITILLA, olkaa hyvä!

Bayonetta on noita taikamaailmasta jonka on jollain keinoin selvittävä vastustajista jotka haluavat hänet hengiltä. Pelin idea ei ole omaperäinen, mutta PELISAITIN ainakin yllätti se fakta että hahmo on nainen (!). Samaistuminen hahmoon voi siis miespuolisilta olla hieman vaikeaa, mutta jos pystyy katsomaan pinnan alle niin voi löytää syvemmän tarinan hahmosta. Loppujen lopuksi me kaikki olemme samanlaisia.

Pelin ilme on huikea ja etenkin nopeat kohdat menevät ohi vikkelästi.
PELISAITTI katsoo pelejään FULL HD-televisiosta ja se teki vaikutuksen ainakin toimituksessa. Monet värit elävöittävät tapahtumia kauniilla tavalla, tämä toki on kaikki ennen nähtyä. Testattuamme peliä Playstationin omalla PS3-konsolilla niin olemme edelleen vakuuttuneet tämän konsolin tehosta. Bayonettan kaltainen peli onkin omiaan sitä testaamaan, sillä pelin prosessoreilta kaipaama teho voi kohota todella korkealle.
Myös hahmon shell sheidaamaton olemus myöskin on tuonut hiuksien pureksimista pelinkehittelijöille.

Ohjaus on monimutkainen kuten peleihin kuuluukin.
SixSaxis ohjain on aina käteen sopiva ja peukalot ylettyvät tateille hyvin.
PELISAITTI on kuluttanutkin näitä ohjaamia jo kovaa tahtia monta kappaletta ja Bayonettan kaltaiset pelit on kovasti toimituksen mieleen, juuri ohjainkulutusta silmällä pitäen.

Bayonetta on peli joka tuo tuulahduksen menneiden maailmojen taikaa nykyolohuoneeseen.
Pelinkesto aiheutti päänvaivaa PELISAITILLE mutta läpi tämäkin pelataan.

3 kommenttia:

  1. Eniten päänvaivaa aiheutti kuitenkin pelihahmon luonnottoman pieni pää. Viimeksi Freaks-elokuvassa ovat moiset mikrokefaalikot seikkailleet, joten rohkea valinta ottaa isojen satsauksien peliin kyseisen vähemmistön edustaja. Siitä neljä tähteä.

    VastaaPoista
  2. PS3-versio tästä pelistä on ryssitty. Kattokaa netistä niin huomaatte.

    VastaaPoista
  3. Mitä tarkoitat?
    PELISAITTI ei lähde mustamaalaamaan ketään eikä etenkään hyväksy vastapuolen konsolin kannattajan herjauksia.

    - JARKKO / PELISAITTI

    VastaaPoista