torstai 7. tammikuuta 2010

Call of Duty: Modern Warfare - Reflex Edition (Wii)


PELISAITTI on lyhyen mutta kattavan uransa aikana julkaissut tasaiseen tahtiin lukuisia Call of Duty-aiheeseen sopivia arvosteluja. Voidaankin siis sanoa hyvällä syyllä että PELISAITTI on suomen suurin Call of Duty-pelisarjan suurin fanisivusto.
Ilomme oli ylimmillään kun Nintendo Corporation päätti astua sotaisaan maailmaan mukaan ja ilmoitti käyttävänsä hyväksi siihen Nintendo Wiin ohjainta.
PELISAITTI on aina ollut liikkumisen ja ei sohvalla olon puolesta puhuja ja nyt olisikin mahdollisuus todella kokea miltä tuntuu sotia kotisohvalla mutta käsiä liikuttaen.
Tässä siis Call of Duty: Modern Warfare - Reflex Edition Arvostelu Nintendo Wiillä!

Nintendo Wii on tahtomattaankin myydyimpiä konsoleita maailmassa. PELISAITTI ymmärtää miten tämmöinen suosio voi vaikuttaa ja tuntee myös sen valtavan paineen minkä suosio joskus harteille asettaa. Tästä huolimatta Nintendo Corporation tuottaa tuon tuostakin kelvokkaita pelejä ja suurin osa näistä on myös hyvää pelattavaa.
Call of Dutyn asettaminen Wiin raameihin olikin niin iso askel että sitä saatiin odottaa. Kun se aika nyt on niin Modern Warfaren on aika hurmata myös Nintendo fanit loistavalla tunnelmallaan ja paremmalla toivollaan terroristien kuolemasta.

Pelin tarinaa ei ole lähdetty muokkaamaan ja pelin vanhat fanit, kuten PELISAITTI, voikin heti alkuun alkaa totuttelemaan uusiin ohjaimiin jotka eivät tunnu soveltuvan tähän ollenkaan. Tästä puutteesta huolimatta pelituntuma on hyvä ja ohjaimien antama "response time" ei jättäydy taakse missään vaiheessa. Wiin ohjaimien välissä oleva johto kuitenkin on pulmallinen asetettava.

Pelin graafinen ilme on usein kaiken A ja Ö, joten miten se vertautuu pelin aiempiin osiin?
Eroa ei juurikaan huomaa ellei keskity rakeisuuteen ja puutteisiin, mutta nekin ovat kovin vähäisiä ja PELISAITTI onkin positiivisesti yllättynyt miten selkeää kaikki on. Viholliset todellakin tunnistaa omikseen!

Call of Duty: Modern Warfare - Reflex Edition on huikea kilpajuoksu edelleen ja sen tuoma vivahde on käsin kosketeltava. Kuitenkin PELISAITTI suosittelee varauksella ostamaan pelin sillä sen vastuu siirtyy pelaajalle heti ensi hetkistä alkaen.

(Testattu Wii Versio).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti