torstai 2. joulukuuta 2010

Fallout: New Vegas


PELISAITTI ei ole harhailemassa Nevadan kuumissa hiekoissa jotka saappaan pohjat sulattaa, ei! PELISAITTI on edelleen kotisuomessa ja nauttii menestyksen hedelmistä, jotka ovat vain harvojen herkkua. Joulun kylmiä viivoja toimituksen väkemme on viettänyt Falloutin kuumissa hiekkasärkissä ja ampunut päähän taistelurobotteja pelissä nimeltä Fallout: New Vegas. Tässä sen arvostelu ja samalla PELISAITIN paluu tauolta!

Eipä ole hetkeen tullut vastaan niin lyijyistä aloitusta pelille kuin on Fallout: New Vegasissa. Kirjaimellisesti heti alku metreillä sinua AMMUTAAN PÄÄHÄN :D
Pelin hahmo kuoleekin, mutta onneksi ei kauaa. Hänet pelastaa avulias robotti ja pian voikin valita jo nimen (annoimme toimituksen kunniaksi hahmolle nimeksi PELI SAITTI). Tästä alkaa uusi Falloutmainen seikkailu, jonka läpi peluu ei ole vain läpihuutoa vaan vaatii pelihetkiä.

Tehtävänä pelissä on selvittää ulkoiset skismat ja miksi sinut tapettiin. Kuullostaa helpolle? Sitä se onkin jos on yhtä paljon pelitunteja kuin PELISAITILLA. Tavallinen pelaaja löytää itsensä ihmetelemässä miksi nuolia pitää seurata ja mitä tarkoittaa monet englanninkieliset sanat joita pelissä sanotaan.
Fallout: New Vegas onkin todellinen pelialan englanninkielen testi.

Fallout:New Vegasissa on monia uudistuksia jos vertaa sitä alkupään peleihin ja pelimoottorikin on mukana. Etenkin aseiden kanssa saa nyt varoa sillä PELISAITTI viritti aseitaa niin että haulikossa riitti hauleja myös viattomille. Onneksi kuitenkin pelitallennukset voi perua jos ampuu liikaa tuttuja ja PELISAITTI monesti ylistikin tallennuspaikkojen jumalaa.

Kuten ylempänä kirjoitimme niin Fallout:New Vegasin pelimoottorina toimii pelintekijöiden luoma viritys joka vieläkin toimii mutta ei joskus on havaittavissa pelin kanssa ongelmia. Tämän ymmärtää sillä pelin serverit pyörivät ulkomaillöa (PELISAITTI ei tiedä missä) ja pelin PS3:lle lataaminen on työlästä kaikenlaisille pelimyllyille.

Kaikesta huolimatta käteen jää tarkkaan suunniteltu seikkailumatka jota samotessa voi unohtaa hetkeksi PELISAITIN hektisen tahdin.
Joulun hittipeliksi täysin sopiva!

(Testattu PS3 versio).

2 kommenttia:

  1. Melkoisen tynkä arvosteluksi. Ja pelihahmohan ei KUOLLUT alussa. Edes Falloutissa ei herätä kuolleista.

    VastaaPoista
  2. Oli jo aikakin PELISAITIN paluulle

    VastaaPoista