perjantai 1. lokakuuta 2010

PELISAITTI ENNAKOI: Call of Duty: Black Ops


PELISAITTI ei loitsi sotaa muita pelisivustoja vastaan, mutta ottaa vakavasti sota-aikeet pelirintamalla! Yksikin väärä liike niin peliarvostelurintamalla kuin sotarintamalla voi olla kohtalokas, vaan PELISAITTI ei ole kumpaankaan langennut.
Siksi nyt ennakkoarviossa tuleva peli, joka on Call of Duty: Black Ops joka julkaistaan konsoleille myöhemmin. PELISAITTI.

Ennakkotietojen tihkuminen on pelintekijän valttikortti kun uutta peliä valmistellaan. Siksi myös PELISAITTI on saanut kuuleviin korviinsa muutamia kiistakortteja jotka koskevat tulevaa COD (Call of Duty): Black Ops peliä.
Peli ei enää sijoitu toiseen maailmansotaan kuten aiemmat osat vaan loikkaa kokonaan maailmansota genrestä vain astellakseen ansaan ja uuteen sotaan.
Ennakkoarviomme mukaan pelin tapahtumat sijoittuvat 1900-luvun puolenvälin tienoille, joten aseista ei ainakaan ole pulaa.

PELISAITIN ennakkokäsitys on myös se että pelin graafinen ilme, kuten myös ohjaus on parantunut. Aiemmissa pelisarjan peleissä tämä olikin jo kunnossa, joten PELISAITTI kiittää edelleen parannusta. Herkempi ja siistimpi ulkoasu/ohjaus on aina tervellut, vaikka parantamiseen ei olekkaan varaa.

Pelin juoni kulkee tuttuja kiskoja pitkin ja tämä tavarajuna ei pysähdy kaikilla pysäkeillä. Koko lasti kannetaan voittoon asti ja viimeinenkin killisilmä on lahdattava tieltä. Pelistä ei puutu tiukkoja pelihahmoja ja alpha-uroksia vaan ne ovat kaikki paikallaan.
PELISAITTI lähettääkin kiitoksensa tästä pelintekijöille kun selvittää keitä he ovat.

Onko Call of Duty: Black Ops sitten vuoden paras peli sotapeli? PELISAITTI ei usein ole väärässä ja uskoo että ainakin jatko-sota ratkaisee tämän.
Peliä odotellessa kannattaakin miettiä valintoja mitä tekee loppuvuoden rahoilla!

12 kommenttia:

  1. Itse ainakin ostan pelin ensimmäisten joukossa, teksti herätti ostohalut hyvin.

    T: Jarkko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  2. A)Opettele kirjoittamaan
    B)Selvitä faktat ensin (COD: Ei ole toisessa maailmansodassa ollut hetkeen)
    C)PELISAITTI SITÄ PELISAITTI TÄTÄ SOOPAA JAKSA KUKAAN LUKEA

    VastaaPoista
  3. NYT RIITTÄÄ!
    Tästä asti toivomme että kirjoitatte omalla nimellä eikä nimimerkin takaa!

    Tästä eteenpäin PELISAITTI ei reagoi viesteihin anonyymilta.

    T: Jarko / PELISAITTI

    VastaaPoista
  4. No voitko edes herranjumala ottaa oikeasti faktoista selvää? MW2 on nykyaikaa, 1900 puolessa välissä olisi 2 maailmansotaa. Peli sijoittuu kylmänsodan/nykyajan väliin.
    Ei tule olemaan vuoden paras peli. Olisi voinut laittaa videoita, kuvia ja tietoja perkeistä,aseista ja pelimuodoista esim. Tekstin eteen tehty yhtään vaivaa. Pelisaittia ei tarvii kirjottaa isolla ja tunkea sitä joka kohtaan...
    Todellista paskaa....

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä hyvä, että cod sarja lopultakin pääsi tuosta toinen maailmansota teemasta komas maailmansota ja sen alku ja loppu teemaan.

    Innolla peliä odotellen vaikka tuskin se minun makuuni paha seura kakkost hakkaa.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ennakkotilaukseen meni!

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän tekstin.

    VastaaPoista
  9. Hei PELISAITTI.

    Ihan ensiksi haluan kiittää että olette tuoneet valoa ankeaan elämääni näillä helvetin hauskoilla peliarvosteluilla. Hups, pitää varoa kielenkäyttöä ettei isukkisi tai äippäsi nää kirosanoja koneen ruudulla kun kulkevat ohi.

    Eli siis, oon nyt lukenu monta kertaa nämä sun hupaisat räpellyksesi läpi, ja tässä tuleekin sitte tuutin täydeltä rakentavaa palautetta.

    Aloitetaan oikeinkirjoituksella ja edetään haukkumaan sivua yleensä kaikella mitä sylki suuhun tuo. Oikeinkirjoitus - se on, no, täyttä paskaa. Yhdyssanat on usein kirjoitettu päin persettä, nimet on kirjoitettu väärin, faktat ovat fiktiota... Jos edes pelaisit niitä pelejä joita ns. arvostelet, etkä vain googlaisi tietoja juonesta heti julkaisupäivänä.

    Tekstistä ei saa mitään selvää. Arvostelut koostuvat pelin nimen ja pääelementtien, caps lock päällä kirjoitetun PELISAITTI -nimen, telkkarisi tuntomerkkien, ja moninaisten surkeiden wannabe funny guy livautusten ja muun paskan hokemisesta.

    Ensimmäisten luettujen lauseiden jälkeen voi jo sanoa, kyseessä on
    a) jotain saatanan ärsyttävää mutta huolella tehtyä huumoria jolle kukaan ei kuitenkaan naura, koska luulee että sivun tekijä on oikeasti
    b) täysi 5v vajukki jolle iskä ja äiskä on ostanu pelikonsolin ja joka luulee olevansa fiksu ja kova jätkä kun kirjoittaa world wide webiin jotain tällaista paskaa joka on hänen omissa fantasioissaan yksi maailman käydyimmistä ja arvostetuimmista sivuista, mutta onkin oikeasti pelkkä blogi jota katsoo vuotuisesti noin 1000-2000 masentunutta, naurunhaluista tai 3-8v suomalaista. Itse voin vakuuttaa kuuluvani keskimmäiseen.

    Huhhuh. Kylläpä ajatukset taas selvisivät mukavasti.

    Ei muuta kuin hyvää joulunodotusta PELISAITILLE. Toivottavasti jäädyt sinne toimistosi sohvalle sen kädessäsi olevan esineen kanssa, jota luulet pelikonsolin ohjaimeksi kun pakkanen tulee. :)

    VastaaPoista
  10. Spider-pasianssi-Man21. marraskuuta 2010 klo 17.11

    Veikkaan että nimim. "Petteri Poskiotto" on "Jarkko G.:n" alter ego (niinkuin Clark Kent teräsmiehen) ja edellinen viesti oli syvää ja tiedostavaa itsetutkiskelua.

    VastaaPoista
  11. Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario ja A. H. Saastamoinen, Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi."

    Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

    "Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

    "Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

    Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

    lyyxem.freehostia.com/1930.htm

    Kultakeräys puolustusvoimien hyväksi 1940: 100 000 ihmistä lahjoitti kultasormuksensa ja muita kultaisia esineitään puolustusvoimien hyväksi. Kultasormusten vastineeksi lahjoittajille annettiin rautaiset sormukset tilalle, muut kultaesineet jäivät vastineetta. Kultaa kertyi kaikkiaan 1700 kiloa, joka kuljetettiin 1945 salaa Ruotsiin ja myytiin sinne polkuhinnalla.

    lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

    VastaaPoista
  12. Useimmat maat ovat yksikielisiä, niissä on vain yksi virallinen kieli. Suomessa kuitenkin vaikuttaa ruotsalainen puolue- ja rahavalta ja kova sensuuri.

    Salaliitto! YLE julkaisi 13.3.2011 uutisen Euroopan Neuvostosta - jonka raportti julkaistiin jo 6 kuukautta sitten.

    Kepu haluaa koota suurimmat puolueet keskustelemaan pakkoruotsin käsittelystä vaalikampanjoissa. Puoluesihteeri Timo Laaninen toivoo, että eduskuntaan ei yritettäisi ratsastaa pakkoruotsilla.

    Keskustan järjestämä puoluekartelli häpäisee länsimaalaisen demokratian, johon ei sovi vaalikeskustelun minkäänlainen ennaltamäärääminen.

    Lahjovatko ruotsinkieliset säätiöt kepulaisiakin?

    Useiden eri gallupien mukaan suurin osa suomalaisista tahtoo pakkoruotsin pois, mutta kepulit tahtovat oikein neuvotella, ettei siitä tehtäisi vaaliteemaa?

    - Koska Sdp on saanut vuosikymmenet niin valtavia rahasummia Ruotsista ja Rkp:ltä, ei se voi alkaa yhtäkkiä vastustaa pakkoruotsia, vaikka sen omat kannattajat sitä jo vastustavatkin.

    SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen sanoi 2.3.2011 radio Vegan ruotsinkielisille uutisille, että hän ja puolue on pakkoruotsin kannalla.

    Ettei vain demokratia pääsisi toteutumaan, koska puolue-eliitin mielestä kansa on väärässä?

    VastaaPoista