tiistai 7. heinäkuuta 2009

Fight Night Round 4




PELISAITTI on kieltämättä hieman miesvoittoinen toimisto, mutta sen mukana tuleekin hienoja kokemuksia.
Etenkin seuran takia on nyrkkeily noussut toimituksen suosioon ja eipä ole montaa pelihetkeä nähty jolloin ei olisi kaivattu jotain uudenlaista nyrkkeilypeliä.
PELISAITIN toimituksen postiluukkuun rapsahtikin lupaavasti ja sieltä putosi PS3:n Fight Night peli saagan uusin osa Fight Night Round 4, tässä sen arvostelu.

Fight Night Round 4 jatkuu siitä mihin edellinen osa jäi, eli taas on aika nousta kehään ja nyrkkeillä koko sielun kyllyydestä. Vastustajia onkin aimo liuta ja niiden vaikeustaso on nouseva. Yksi vastustajista voi olla jopa suomalainen, joten voi olla ylpeä pelin tekijän asiatuntevuudesta.

Koko pelin onnistuminen on onnistuneen ohjauksen harteilla ja suurimmaksi osaksi se onkin ihan ok, joskin monet liikkeet on niin vaikeita muistaa että niitä käytä kuin kerran tai kaksi. Onneksi PS3:n Sixsaxis ohjain toistaa valinnat ilman suurempia hutilointeja.
Pelin hahmot ovat kai onnistuneen näköisiä.

Vaikka uutta nyrkkeilypeliä odotammekin toimituksessa aina vesi kieli pitkänä, niin Final Night Round 4 on jo vesitetyn tuntuinen, kuten monet jatko-osat peleille.
Kuitenkin PELISAITTI haluaa kunnioittaa pelintekijöitä joiden ansiosta markkinoilla on vielä vuonna 2009:kin hienoja nyrkkeilypelejä.

(testattu PS3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti