perjantai 29. toukokuuta 2009

Guitar Hero Metallica


Aikaisemmin arvosteltu Guitar Hero III (lue arvio tästä) on edennyt jo uusimpaan versioonsa ja sen kunniaksi otimme tämän tarkan silmäyksen alle.

Guitar Hero Metallicassa on tuttuun miinanraivauspeliin haettu uutta puhtia muuttamalla ulkoasua synkempään suuntaan. Suurin uudistus pelisarjan tässä osassa on jo aiemmassa osassa mukaan tullut uudistus, jonka johdosta mukaan miinantuhoamiseen pääsevät myös kaverit ja samaan aikaan! Uusi ase on hauska, siinä aina miinan kohdalla hakataan kalikalla lyöntitasoon - tuhoamisvimman tuntee käsissään! Toinen vähän hölmömpi lisä on ääniohjain, siihen kirkumalla myös hommat sujuu ja naapurit hermostuu.

Yhä kritisoin kyllä sitä, että kentät ovat kovin tylsiä suoria putkia, ei risteyksiä, ei valinnanvaraa. Musiikkikin on jälleen monotonista, joten iPod oli laitettava korvaan pelaamisen ajaksi. Onneksi uusi Shuffle on pieni ja mahtui sinne hyvin.

Parantamisen varaa vielä on, mutta ehkä saamme uuden jatko-osan jos kauppa käy. Sunnuntaiaukiolojen vapautumisen myötä en näe mitään estettä sille. Neljä tähteä tälle.

2 kommenttia:

  1. Millä jalustalla pelin testasit?
    et ole ainakaan toimistolla ollut pelaamassa?!

    VastaaPoista
  2. Laskin televisiotani alemmas, niin en tarvi enää jalustaa pelaamiseen. Toimistolla en pelannut kun on kaunis ilma.

    VastaaPoista